2. Kui sa otsid endiselt oma teed elus, siis tea, et sellest pole midagi, kui oled veidi rusutud. See on maraton, mitte sprint. See, et januned enama järele, annab märku sellest, et sa arened, nihutad piire ja arendad oma andeid.

3. Väljakutsetega silmitsi seistes ei tohi alla anda. Nende eest ei tohi ka põgeneda. Tuleb olukorda hinnata, lahendusi otsida ja uskuda, et kõik juhtub hea eesmärgi nimel.

4. Kui käteta ja jalgadeta mees suudab ühel maailma vägevamal rannal surfama õppida, siis sinu jaoks on kõik võimalik!

5. Oma saatusesse uskumises peitub suur jõud. Sa võid mägesid paigast liigutada.

6. Kui raskused meid muserdavad, võime pöörata pilgu unistuste poole paremast elust. Need unistused on nagu seemneks kõigele, mis on tulemas. Meie usk on rammus muld, mis need seemned ellu äratab.

7. Mitte kunagi ei tohiks elada selle järgi, mis sul on puudu. Selle asemel ela nii, nagu sa suudaksid teha kõike, millest unistad.

8. Kõige tähtsam on mitte lasta negatiivsetel tunnetel või depressioonil end alla neelata või kaasa viia. Õnneks on sul võim oma suhtumist muuta. Kui sa märkad negatiivseid mõtteid peas keerlemas, võid need välja lülitada.

9. Sa pead aru saama, et elus ei leia mõnikord kohe otsitud vastuseid. Sa pead usku järgima. Mina pidin õppima uskuma, et mul on olemas võimalused. Kui mina suudan seda uskuda, suudad seda ka sina.

10. Kõik on võimalik! Kui tunned, et hiigelsuur raskus on sind minema uhtunud ja jalust niitnud, usu, et kõik on võimalik. Võimalik, et sa ei näe hetkel väljapääsu, aga väljapääs on olemas ja ta tuleb, kui tõused püsti ja liigud edasi

11. Kui tunned ahvatlust oma unistused hüljata, sunni end jätkama veel üks päev, veel üks nädal, veel üks kuu ja veel üks aasta. See on hämmastav, mis juhtub, kui sa keeldud alla andmast.

12. Julge oma unistuste poole püüelda ja ära kunagi kahtle oma võimes saada hakkama iga raskusega, mis su teele tulevad.