SÕNN

Uraani ja Veenuse kvadraat muudab sind rahutuks. Kallima juures võib häirida see, kui ta sinu märkusi arvesse võtmata ikka jätkab asjade tegemist, mis sulle närvidele käivad.

KAKSIKUD
Oled ühe sõbra jaoks nagu psühholoog – nii kui tal mingi mure on, jookseb kohe sulle jutustama
ning ka nõuandeid ootama. Kas tema suudab sind samamoodi toetada?

VÄHK
Oled natukene solvunud – just nüüd, kui sina oled uue huviala leidnud ja kenasti seltskonda
sulandunud, ei viitsi või ei jõua teised enam asjaga eriti tegeleda.

LÕVI
Armuasjad kerkivad tähelepanu keskpunkti. Näed vaeva, et hästi ilus ja põnev välja näha, et vastassoo esindajate pilgud ikka kindlasti sinul peatuksid.

NEITSI
Üritad saada mingi sinu tuttavat puudutava saladuse jälile. Esialgu näib tegu olevat üsnagi tähtsusetu asjaga, aga mida rohkem infot saad, seda põnevamaks olukord sinu jaoks muutub.

KAALUD

Proovid nii- ja naapidi, aga ei suuda kuidagi asju enda kasuks pöörata. Tunned, et sul puudub täielikult kontroll teiste tegevuse üle. Aga miks peakski kõik minema nii, nagu just sina tahad?

SKORPION
Ühe inimese lähedus mõjub sulle veidralt. Kohati käib ta sulle närvidele, samas tunned mõni teine kord temast suurt puudust. Elu oleks rahulikum, samas jälle igavam, kui teda poleks.

AMBUR
Pead ennast täna tavapärasest rohkem distsiplineerima. Pead kokku puutuma inimestega, keda ei huvita, kes sa päriselt oled, tähtsam on sinu väline külg ja see, kui hästi end reklaamida oskad.

KALJUKITS
Kõrvaltvaatajad imetlevad sind – näid rahulik ja paistad omas elemendis õnnelik olevat. See on tegelikult hea enesedistsipliini teene, kuna sa pole eriti rahul. Sa pole saanud kõike, mida tahad.

VEEVALAJA
Sul tuleb teha asju, mis sulle ei meeldi, veelgi enam – need tunduvad ju sulle liiga keerulised! Aga et sa ära öelda ka ei julge, muudkui vusserdad ja pusserdad päev läbi, endal tuju mõru.

KALAD
Kui oled piisavalt julge, suudad edasi arendada suhet väga põneva inimesega. Jäta siiski meelde, et edasi tuleb minna tasapisi, teed suure vea, kui üritad saada kõike ja veel väga kiiresti ka