Stamina poolt korraldatud LHV Tervisejooksu ja -kõnnisari toimub juba 16. korda. Selle etapid propageerivad kuue kuu jooksul, aprillist kuni septembrini, tervislikke eluviise ja pakuvad kõigile soovijatele võimaluse liikumisharrastuseks, sõltumata kehalisest võimekusest või ettevalmistusest. Pikaajaline motiveeritud liikumine aitab kindlasti kaasa sarjas osalejate elukvaliteedi ja tervisekäitumise parandamisele. Sarjas on traditsiooniliselt 21 kahepäevast etappi, mis toimuvad vähemalt 17 erineval tervise-ja liikumisrajal.

Arillis tähistatakse Eestis juba teistkordselt töökohaspordi kuud, millega kutsutakse inimesi üles töökohal või koos kolleegidega liikuma ning tööandjaid üles looma oma töötajatele liikumisvõimalusi.

Töökohaspordi kuud korraldavad Eesti Olümpiakomitee, Ühendus Sport Kõigile, Eesti Firmaspordi Liit ja Kultuuriministeerium. Kuu raames toimuvad erinevad ettevõtmised, millest kõik on oodatud osa võtma ning muidugi ka iseseisvalt oma töökohas sportimis- ja liikumisüritusi korraldama.

Kes täna rajale ei jõudnud võivad esimest etappi läbima tulla 26.aprillil Vabaõhumuuseumisse.