Kondimootoriga tööle toimub juba viiendat korda. Tegemist on aktsiooniga, mis kutsub kõiki inimesi üles rohkem igapäevaselt liikuma. Osaleda võib igaüks, kuid kui on soovi ka auhindu võita, tuleks kokku panna 4-liikmeline võistkond ja märkida oma igapäevased liikumised Fit100 äppi või SportID keskkonna päevikusse. Võistlusel osalemine on tasuta, raha ei kulu ka kütuse ega bussipileti peale!

Võistlus

Kampaania toimub töökohaspordi kuu raames vahemikus 2. - 30. aprill 2018. Võistlusel saavad osaleda kuni neljaliikmelised võistkonnad. Osalemiseks on vaja kas SportID või Fit100 kasutaja olemasolu kõikidel tiimiliikmetel.

Liikumisviisid, mis arvesse lähevad, on:

• käimine/kepikõnd
• jooksmine
• rattasõit/maastkurattasõit
• rulluisutamine/rullsuusatamine

Kampaanias osalemiseks tuleb igapäevaselt märkida kas SportID või Fit100 treeningpäevikusse vähemalt üks liikumiskord. Iga päevikusse märgitud liikumiskord annab võistluses võistlejale 1 punkti. Päevas saab teenida maksimaalselt 2 punkti ühe võistleja kohta. Kui liikumiskordasid ühel päeval on märgitud rohkem kui kaks, siis teenib võistleja päeva eest siiski maksimaalselt 2 punkti.

NB! Võistlus ei ole sellele, kes märgib päevikusse rohkem kilomeetreid. Olulised on märkmiskorrad ja nende regulaarsus.
Ühe võistkonnana arvestame 4 kõige aktiivsemat sama #tiiminime kasutajat.

Võistkonna registreerimiseks on vajalik registreerida oma tiim, kasutades selleks hashtag’i. Tiiminimi peab olema kujul #Tiiminimi, näiteks #SportID võistkond. Võistkonna saab registreerida siin: https://kondimootor.ee

Kui soovite oma ettevõtte sees korraldada sisemist võistlust, kuid samas võistelda ka teiste ettevõtetega, siis registreerige mitu erinevat #tiimi

Aprillis tähistatakse Eestis juba teistkordselt töökohaspordi kuud, millega kutsutakse inimesi üles töökohal või koos kolleegidega liikuma ning tööandjaid üles looma oma töötajatele liikumisvõimalusi.

Liikumiskordade märkmine

Liikumiskordade märkimiseks on vajalik kasutada ühte märgitud võimalustest:
• Fit100 treeningäppi (iOS ja Google Play)
• SportID treeningpäevikut
• SportID äpi demoversiooni (iOS ja Google Play)

Kuigi sisestada saate liikumiskorra päeva, siis punktiarvestusse läheb märkimise aeg. See tähendab, et liikumiskorrad tasub lisada samal päeval, millal treening toimus.

Treeningkorra märkimisel, et punktid saaksid registreeritud kampaaniasse tuleks märkida treeningu lisamisel #Tiiminimi."

Auhinnad

Kampaania auhinnad on välja pandud EOK ja EOK sponsorite poolt. Peaauhinnaks on 1000€ väärtuses spordikaupa Sportlandist, mis loositakse välja kõikide võistkondade vahel.

Borealis (massaazitoolid.ee) loosib kõigi võistkondade vahel välja massaažitooli kasutusõiguse üheks kuuks! Auhinna väärtus 215 eurot.

Coop paneb kampaanias osalejatele välja järgnevad auhinnad:

5 x 50€ kinkekaardi

5 x 10€ kinkekaardi

Coopi auhinnaloosis osalevad kõik individuaalosalejad, kes on kogu võistluse jooksul igal päeval teinud vähemalt 1 märke liikumispäevikusse.