Anne Metsis, moetoimetaja: Suvel plaanin nädalavahetused Haapsalus veeta. Osalen väravamüükidel, joogafestivalil, bluusi- ja rockikontsertidel, workshopil Evald Okase muuseumis, joon hommikukohvi päike käes rõdul ja harrastan hommikuujumist merega ühendatud viigis. Seda on piisavalt palju, nii et suuremaid plaane ei olegi veel teinud.

Helina Piip, tegevtoimetaja:  Kõige suurem soov on istuda kodurõdul või rannas või lopsakates parkides ja lugeda häid raamatuid! Lastega tahaks teha Helsingis lõbustuspargi päeva – oleme nimelt Ameerika mägede fännid ja suuresti just nende atraktsioonide pärast Linnanmäki meid tõmbabki. Paraku tuleb ette võtta ka kaua edasilükatud korteriremont. Et noorem poeg laulab poistekooris, siis jõuan sel suvel kindlasti ka laulupeole!

Liis Auväärt, toimetaja: Sel suvel tahan kindlalt: teha sõpradele lauamängulaagri, juua oma sünnipäeval Gruusias Gruusia veini, käia õemehega kalal ja magada ühe öö rabas. Rohkem ei taha valjusti välja öelda, pärast on kahju, kui sügisel avastan, et ei jõudnudki.