Esmaspäeviti on ikka kavas ka Katrin Lusti autorisaade „Kuuuurija“ 4. hooajaga, mille lugude otsimisele pühendas saatejuht suve. Lust plaanib paljud valgustkartvad teod päevavalgele tuua.

Televaatajad viib hüpnoosiretkele Marissa. „Hüpnotisööril“ oli erakordne suvi, sest paljud vabatahtlikud ssoovisid proovida salapärase hüpnoosi uskumatut mõju. Kuidas on see võimalik, et keegi võib panna teise inimese tegema mida iganes?

Teisipäeviti on telerite ette oodatud huumorisõbrad, sest kavas on uus kodumaine komöödiasari „Lillepood“. Ago Andersoni osatäitja peab üleöö hakkama lillepoodi pidama, kuid see pole sugugi lihtne. Komöödiasarjas mängivad ka Ivo Reinok, Peeter Rästas, Marika Korolev, Lauri Nebel, Vello Janson, Andres Tabun, Alo Kurvits, Gerli Rosenfeld, Martin Algus ja Ergo Kuld.

Uue hooaja ja uute seiklustega on tagasi ka „Padjaklubi“ tšikid, kellest saavad talutüdrukud ning neid sunnitakse tööd tegema rohkem kui kunagi varem, sest Irja hoiab neil silma peal. Miski ei valmista neid ette aga selleks, et talus pole ei elektrit ega isegi vett! Ootamatult selgub, et elu maal on siiski võimalik. Tekivad naljakad olukorrad ja peadpööritavad seiklused.

Kolmapäev on tõsielusarja päev. Viis julget eesti noort naist eesotsas staarblogija Mallukaga räägivad avameelselt oma lapsesaamise loo! Milline on elu kõige olulisem teekond, mis on täis nii lootust kui ka hirmu aga ka suurt armastust? Hiidlased Birgit ja Tõnis, kassapidaja Linda ja laotööline Mario, õmbleja Riina ja logistik Madis, joogaõpetaja Karina ja blogija Mariann koos abikaasa Kardoga. Kuidas kulgeb sünnitus ja millisteks kujunevad viie uue ilmakodaniku esimesed elukuud?

Neljapäevad on TV3s lõbusad, sest suvesangarid Kristjan Rabi ja Indrek Vaheoja alustavad sel sügisel uue lõbusa projektiga „Üllata Eestit!“, milles astuvad üles toredad Eesti inimesed, kes oskavad, omavad või suudavad midagi sellist, mis kõiki teisi leebelt öeldes jalust rabab.
Sellele järgneb kohe „Kättemaksukontori“ uus hooaeg, kus üheks uueks tegelaseks on noor ja kaunis advokaat Kioko, keda kehastab näitleja Klaudia Tiitsmaa. Töö ei lõpe kunagi, sest kurjategijate fantaasia on piiritu. Kuid pole lootustki, et nende jubedad teod jääksid karistamata, sest kõige osavamad Eesti detektiivid Marion, Freya ja Luna, onneist veelgi nutikamad.
Neljapäeva viib õhtule Mihkel Raud „Kolmeraudsega“, et tuua meieni põnevad vestlused otse-eetris.

Reedel ootavad kõiki oma austajaid telekate ette „Papad mammad“. Neil vanavanematel pole aega sukka kududa ega rahvatantsu tammuda, sest elu on selleks liiga pöörane. Armastatud sarja uuel hooajal ootavad Ullat ja Jürit ning Vaiket ja Vollit ees värvikad seiklused majutusäris. Neil tuleb tegeleda eriskummaliste klientidega, kes tekitavad paksu pahandust. Pidevas kaoses on tülid kiired tekkima ja vahel ei piisa enam sõnadest. Kui varasemalt olid Ulla ja Jüri suhted pingelised, siis seekord kisuvad Vaike ja Volli suhted kiiva. Kogu selle sasipuntra keskel on suvevaheaega veetmas Lenna.

Ja loomulikult Eesti suurim teleshow - 6. hooajaga alustab "Su nägu kõlab tuttavalt“, mille kaheksa kaheksa artisti on juba teada ja nemad hakkavad rahvast oma paroodianumbritega naerutama.
Samuti jõuab TV3 ekraanile kodumaise selgeltnägijate tuleproovi uus hooaeg, kus astuvad tulle verivärsked osalejad. Rahvahääletuse tulemusena valivad televaatajad uue "Eesti selgeltnägijate tuleproovi" võitja.

Saatesari „Minu imeline muutumine“ on aastate jooksul kinkinud kümnetele inimestele uue, parema välimuse ja saatuse ning teeb seda ka sel aastal.