Mehe surnukeha leiti päev pärast naise kadumist

Samal hommikul, kui ta kadus, viis naine lapse lasteaeda, aga järele temale ei läinud. Lapse tõi lasteaiast ära Jekaterina mees ja lapse isa Viktor. 
Kõigest ööpäev pärast Jekaterina kadumist leiti naise elukaaslane ja nende nelja-aastase lapse isa Viktor pooduna. Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja kinnitas, et 4. septembril leiti Lasnamäe tühermaalt Jekaterina elukaaslase surnukeha ja surma asjaolud viitavad enesetapule. 

Jekaterina pidi kadumise päeval kokku saama sõbra Dmitriga, aga oli saatnud imeliku sõnumi, et ta on leidnud endale uue sõbra ja helistab hiljem. Pärast seda oli tema telefon lõplikult välja lülitatud. Kõik Jekaterina asjad olid jäänud koju: kott, rahakotti, ID-kaart, juhiluba, raha ja krediitkaart. 

Jekaterina surnukeha leiti kolm nädalat hiljem

Selgus, et mõni päev enne tragöödiat läks paar lahku ning Viktor läks elama oma vanemate juurde, kuhu ta naise kadumise päeval viis lasteaiast ka nende lapse. Ema sõnul oli Viktor sel õhtul väga murelik ja lubas Jekaterinat otsima minna. Tagasi ta ei tulnud. Teda ennast hakkasid sugulased otsima siis, kui ta õhtuks koju ei jõudnud.

Päev pärast Jekaterina kadumist leiti Jekaterina Lexus Mustamäelt Vilde tee 56 maja hoovist ja viidi politsei valve alla.

Jekaterina surnukeha leiti kolm nädalat pärast kadumist Pääsküla kunagise prügimäe territooriumilt. 

Mõlema hukkunu lähedased elavad siiani teadmatuses, mis juhtus Jekaterina ja Viktoriga. Politsei pooleliolevat kriminaalasja ei kommenteeri. 

Jekaterina lähedased soovisid selgeltnägijatelt vastust, kas tegemist oli kaksikmõrvaga või tappis üks pereliige teise ja seejärel iseenda.

Õde palus Ilona Kaldre appi

Jekaterina õde Diana palus Ilona Kaldre juba sügisel eraviisiliselt seda lugu lahendama, et piinavatele küsimustele vastuseid saada. Diana ütles, et Ilona rääkis palju niisuguseid asju, mis tegelikult juhtusid ja mida tema teadis, aga mida Ilona ei saanud kuidagi varem teada, ja sellepärast hakkas ta seda selgeltnägijat uskuma. 

Seega Ilona teadis saate tegemise ajal palju rohkem kui Aljona Orlova. Ilona Kaldre ütles, et tal oli nüüd saadet tehes võimalus kontrollida, kuidas Aljonale see raske lugu ilmub.
Selgeltnägijad jõudsid saates tõesti absoluutselt samale järeldusele.

Ilona rääkis, et kui Katja sugulased temalt abi palusid, ei teadnud ta, et tegemist tuleb kahe inimese surmaga ja et surmade vahet on vaid ööpäev.Ta taastas tunnetuse järgi sündmused, mis tol päeval juhtusid. Vahepeal täiendas teda Aljona. Nad rääkisid, et Viktor kutsus Jekaterina autosse. Naine ei arvanud, et ta mehega kuhugi sõidab, sellepärast oli ta kodustes riietes. Tekkis sõnavahetus ning mees haaras Jekaterinast kinni ja kägistas ta. Sensitiivid väitsid, et Jekaterina suri autos ja et hoopis Viktor kirjutas naise telefoni sõnumid kahele adressaadile.
„Need sõnumid kirjutas see, kes ta tappis,“ kinnitas Ilona. Sensitiivid kinnitasid, et Viktor ei planeerinud oma tegu ja ka laiba peitmise kohta hakkas ta otsima pärast juhtunut. Nad arvasid, et Jekaterina provotseeeris Viktorit ja see viis ettekavatsemata tapmiseni.

Nagu öeldud, politseis on mõrva uurimine pooleli. 

Ilona Kaldre: "Aljona on mulle väga hea partner." 

See on Ilona Kaldrele teine kord Aljona Orlovaga koos töötada. „Ma ei tööta ükskõik milliste ekstrasenssidega,“ räägib Ilona. „Kui mulle määrata keegi, kellega ma peaks koos töötama, siin nii see ei lähe. Väga tähtis on inimlik faktor. Kui ekstrasenss mulle inimesena ei meeldi ja tema energeetika on ebameeliv, siis ma temaga koos töötama ei hakka. Aljona Orlova, kellega me siin saates koos töötame, on täeisti minu koopia. Ta on inimene, kes tunnetab asju täpselt ja peenelt ja pakub fakte. Väga lihtne oleks peita end nagu udu taha, et ma ei näe täpselt ja konkreetseid fakte saa öelda. Sellistega ma ei saa koos töötada, need ei ole partnerid. Mul on vaja partnerit, kes näeb fakte ja saab aidata konkreetses asjas. Aljona on mulle väga hea partner.“

Ilona Kaldre räägib, et vähemal pool tööst või rohkemgi jääb saadete kaadri taha ja see kehtib ka esimese loo kohta, kus nad koos Aljonaga lahendavad noore naise ja tema mehe surma. Ilona ütleb, et see lugu tuleb ekraanile ainult naise lähedaste sugulaste loal ja kaasabil. „Politsei alles tegeleb selle looga ja meil ei ole õigust kedagi süüdistada.“

„Appi tuleb selgeltnägija“ TV3s kolmapäeviti kell 20.00.