AMBUR
Ei ole õiget tahtmist pingutada, tööasjadele mõtlemine lihtsalt väsitab ja rikub päeva ära. Oleks õigem natukeseks aeg maha võtta ja pisut puhkust nautida.
KALJUKITS
Kodu on sinu jaoks mõnus paik, naudid seal võimalust puhata. Ehkki silma hakkab nii mõndagi, mida tahaksid parandada ja muuta, siis tõenäoliselt sa mõtetest tegudeni praegu ei jõua.
VEEVALAJA
Suudad oma võimeid realistlikult hinnata ja näed, millised on su arenguvõimalused. Saad kavandada oma tööalast tulevikku pikemas perspektiivis.
KALAD
Tegeled õhinaga oma huvialaga. Tahtmine on nii suur, et suudad järjekindlalt ka hobi jaoks aega leida. Sul võib tekkida võimalus sellega seoses välisreisile teadmisi täiendama minna.

Palju õnne, Kaksikud! Algav eluaastaring pakub häid võimalusi mitmes vallas. Saad valikuid teha vastavalt sellele, mida ütleb su südamehääl. Armusuhteid annab algatada ja arendada, samuti on head väljavaated õppimiseks, reisimiseks ja eneseteostuseks. Kui õhinal oma hobiga tegeled, võid leida võimaluse sellest endale sissetulekuallikas kujundada ja elu rohkem oma tahtmist mööda sättida.
Nimepäevad: VIIVIA, VIVIAN, VIIVA, VIIVE, VIIVI, VIIVIKA, VEEVI
Tänased sünnipäevalapsed: ERIKA ESOP, KARE KAUKS, TIINA TAURAITE, JOHNNY WEISSMÜLLER