Algas kirglik külastussuhe

Tegelikult kutsus Katrin Meelise juba samal õhtul Facebookis oma sõbraks ja Meelis helistas talle paar päeva hiljem ning tegi ettepaneku kokku saada.
Pärast paaritunnist kohvikus istumist ütles Katrin, et kutsuks mehe heameelega enda juurde, aga tema teismeline tütar ei vaataks sellele kindlasti hästi, sest ta pole pärast lahutust ühtegi meest oma koju viinud.
Meelis pakkus häbelikult, et tal on küll lihtne kodu, aga muidu võib tema juurde minna, kui sobib.
Katrin vastas kiiresti, et muidugi sobib. Katrin helistas tütrele, et tuleb hiljem, ja nii nad läksidki Meelise juurde. Sellest päevast algas nende kirglik külastussuhe. Meelis oli üle aastate väga õnnelik.
See oli just niisugune suhe, mida ta oli tegelikult alateadlikult soovinud, aga mida ta ei osanud endale planeerida. Katrin ei küsinud kunagi, mida Meelis teeb neil õhtutel, kui Katrin tema juures ei ole. Meelis ei teinud tegelikult midagi niisugust, millest ta poleks võinud Katrinile rääkida. See oli esimene suhe, mille ajal teised naised teda üldse ei huvitanud.

Naine hoidis oma elud lahus

Katrin hoidis oma koduse elu ja intiimelu täiesti lahus. Ta tutvustas Meelist kui oma sõpra küll türele, aga sellega tütrega sutlemine piirdus. Katrini kodus Meelis ei käinud kunagi. Katrin vihjas ka, et Meeliesl on ju endal tütar, kellega koos olla ja suhelda. Ja naisel oli õigus. Tema tahtmatu suunamise tõttu suhtleski Meelis nüüd tütrega rohkem kui paljudel eelmistel aastatel. Meelis rääkis Katrinist ka oma eksabikaasale ja tollel oli tõesti hea meel, et mees on leidnud kellegi, kellega tal on kogu aeg meeldiv koos olla.
Ainus tagasilöök oli Meelise jaoks asjaolu, et Katrinil polnud aga temaga kinno või tema sõprade juurde tulla. Katrin ütles, et selle aja, mis neile antud on, tahab ta Meelise kaisus veeta, mitte koos tema sõpradega napsi võtta. Meelis solvus natuke ja arvas, et Katrin häbeneb temaga koos väljas käia, sest ta ei ole n-ö tema ringkonna inimene. Sellise kahtluse peale väitis Katrin resoluutselt, et kui ta juba mehega voodisse läheb, siis on ta valmis temaga ka igale poole mujale minema. Mida niisuguse väite peale ikka öelda? Meelis oli liigutatud. Nagu ta oli liigutatud ütlusest, et naine tahab vähese koos oldava aja tema kaisus veeta.

See õhtu ei unune

Ühel hilisõhtul, kui Katrin riidesse pani, et koju hakata mta inema, ütles ta järgmise kohtumise kokkuleppimise asemel, et enam Meelise juurde ei tule, sest tal on nädalavahetusel pulmad.
Meelis ei suutnud ühtegi sõna öelda. Pisarad voolasid mööda põski alla. "Si-sinul pulmad," kokutas ta siis.
Katrin kinnitas, et pool aastat tagasi tutvus ta ühe ettevõtjaga, kes teda väga armastab ja kellel on temaga tõsised plaanid ühine kodu rajada.
Sellepärast siis oli tal nii vähe aega, mõtles Meelis omaette. Ja kokutas edasi, miks naine siis varem ei öelnud, et ta on tulevase abikaasa leinud. "Mul oli sinuga hea," vastas Katrin. "Aga kui ma olen abielus, siis ma olen abielus ja armukest ma pidama ei hakka."
Selline naine. Ta lõi Meelise tundemaailma põhjalikult sassi.
Paari kuu pärast ei olnud Meelise meeltes esikohal enam kaotusvalu, mille tekitas naisest ja üldse ilusast elust ilmajäämine. Esikohal oli hämmastus, et nii kiretult on võimalik oma elu planeerida ja nii ükskõikselt öelda, et nüüd ma enam ei tule.
Facebooki sõprade hulgast Katrin Meelist ei kustutanud ja selle tõttu Meelis teab, et Katrin abielluski ja tal näib hästi minevat. Meelsiel ei ole pärast seda püsisuhet tekkinud.