"Ärapanija". Foto Ülo Josing/ERR

Kell 21.50-23.00 näeb ülekannet Vabaduse väljakult. Väljakul toimuval kontserdil esinevad Anne Veski, Ivo Linna, Smilers, Marju Länik ja Getter Jaani.

Kell 23.00 algab "Ärapanija" teine osa ja kell 23.20 taas Vabaduse väljakult ülekanne, mis lõpeb presidendi uusaastatervitusega.

Kanal 2s algab kell 18.00 kogu õhtut kattev „Aastavahetus Kanal 2ga“ ja kestab kuni presidendi uusaastatervituseni. Telepidu pakub nalja, muusikat ja üllatusi. Kohal on Jan Uuspõld, Smilers, Margna ja Jõekalda, Karl-Erik Taukar, Tuuli Roosma, Anne Veski, Elisabet Reinsalu, Koit Toome, Väikesed hiiglased, Patune Pool, Roald Johannson, Liis Lemsalu, Harry Kõrvits, Laura ja Tanja, Kodutunde ja Radari tiimid, Shanon, Üllar Saaremäe, Getter Jaani, Merle Palmiste, Ott Lepland, Pille Pürg, Marko Kaljuveer, Carmen Pritson-Tamme, Taavi Teplenkov jpt.

TV3s algab kell 18.35 „Kolmega uude aastasse! Suur vana-aastaõhtu show“, kus Sünne Valtri ja Kalle Sepp kutsuvad lavale erinevad artistid, popid rahvabändid ja pakuvad ka ootamatuid üllatusi. Särtsu lisavad kuuuurija Katrin Lust ja verivärske baarireporter Kaido Kurk.
20. 30 küsib TV3 „Mida toob aasta 2018?“. Oma aastaennustused toovad vaatajani Marilyn Kerro, Ilona Kaldre, nõid Alisa, Igor Mang, Edda Paukson ja paljud teised.
21.30 järkub „Kolmega uude aastasse! Suur vana-aastaõhtu show“.
Kell 22.00 on kavas Henrik Normanni „Edekabel“ ja kell 22.45 jätkub taas „Kolmega uude aastasse”, nagu ka pärast keskööd.