48aastane Lauri on juba aastaid lahutatud ja elab üksi. Tal on teises linnas sõbranna, kes on samuti lahutatud ja lapsed kodust omaette elu peale saatnud. Lauri käib naisel külas, kui tal on kolm-neli vaba päeva järjest. Või käib naine temal külas. Tavaliselt ei ole need nädalavahetused, sest siis käivad naise juures lapsed või üks laps elukaaslasega.

Seega puhtalt igavusest, mitte kaaslase otsimiseks, läks Lauri jutukasse. Vahetas algul kirju mitme omavanuse naisega, aga need olid kaaslase otsingul ja ootasid konkreetseid etepanekuid. Lauri ei viitsinud hakata midagi kokku valetama. Ta nentis, et pole enam tema sees seda tormi ja tungi, et oma sõbranna kõrvalt hakata veel teist suhet looma. Varasemaid internetitutvuse kogemusi arvestades kartis ta ka inimestes pettuda, kui kohtumine päriselt teoks saab.

Siis kirjutas temale üks 36aastane naine. Hea eesti keele oskusega Lauri märkas kohe, et naine kirjutab väga ladusalt ja õigesti. Nüüd ongi nii läinud, et naine pigem kirjutab talle ja tema vastab lühidalt või esitab täpsustavaid küsimusi. Asjad, millest see abielus ja enda sõnul jõukas naine kirjutab, on aga päris hullud. Naine on kirjutanud, et tema mees on ettevõtja ja sageli kodust ära, kuid samas väga armukade. Seetõttu on naine põnevuse tekitamiseks hakanud mehe äraoleku ajal otsima endale partnereid. Ja mitte ainult äraoleku ajal, vaid ka sel ajal, kui mees kodus elab, tema tööajal, õnnestub naisel vahel kiire kohtumine teha. Naine on kirjutanud, et mehele polegi tal midagi ette heita, aga ilma nende seiklusteta on ta elu lihtsalt igav. Eriti põnev olevat nii, et ta on mõne mehe juures käinud eelmisel õhtul ja siis järgmisel päeval tervitab igatseva abikaasna oma meest. Või kui mees tuleb töölt, siis jääb vahel vahe vaid mõnetunniseks ja see olevat NII erutav.

Naisele ilmselgelt väga meeldib oma seiklustest kirjutada. Lauril ja sel naisel, kes nimetab end Liisuks, on välja kujunenud tava, et nad kohtuvad jutukas laupäeva hilisõhtuti. Siis naine kirjutab talle oma viimasest seiklusest. Vahepeal tunduvad Liisu lood nii uskumatud, et oleks nagu välja mõeldud. Samas teab Lauri ka seda, et välja mõelda niisuguseid lugusid on vahest keerulisemgi kui elus järele proovida. Ta siiski usub, et naine kirjutab enda elust.

Võib-olla ka sellepärast, et Lauri pole naisega reaalse kohtumise vastu huvi üles näidanud, on Liisu täiesti tavatult avameelne. Naine on korduvalt kirjutanud, et see väga erutab teda, kui ta võõrale mehele oma seiklustest jutustab. Liisu on tunnistanud, et tal on konto mitmes kohas, et rohkem sekskogemusi saada, „sest midagi ei tohi jätta saatuse hooleks“.

Naise viimane lugu oli taas täiesti hullumeelne. Ta oli nimelt kohtunud kahe Soome pensionäriga ja teinud neile suuseksi ja siis käskinud meestel ennast keelega erutada. Mõemad mehed olevat andnud talle 150 eurot. Liisu kirjutas veel, mehed olid koledad. Lauri uuris, miks ta siis sellistega kohtub, kui neid koledaks peab, kas raha pärast. Liisu vastas, et mingit rahapuudust tal ei ole, aga tema jaoks on erutav ka selliste inimestega kohtuda.

Lauri ei kujuta küll hästi ette, kuidas saab naine nii teha, aga laupäeva õhtul läheb ta ikkagi jutukasse, et Liisu uutest seiklustest kuulda.