Kontsert toimub Rakvere Spordihallis ja laval astuvad üles Birgit Sarrap, Elina Born, La La Ladies, Daniel Levi, Kõrsikud, Rolf Roosalu, Jaan Sööt. Muusikuid saadab Eesti Kaitseväe orkester Peeter Saani juhatamisel. Õhtut juhib Üllar Saaremäe.

Kontserdi kordus on ETV eetris 23. juunil, kohe pärast võidupüha paraadi algusega kell 12.05.

Traditsiooniline võidupüha paraad peetakse tänavu Rakveres ning ETV teeb sellest otseülekande reedel, 23. juunil, algusega kell 10.55. Paraadi kommenteerivad Andres Kuusk ja Kaitseliidu kooli pealik Erik Reinhold, reporter on Anna Gavronski.

Õhtu vältel saavad ka televaatajad oma jaanitervitused ETV ekraanile saata. Kell 18.40 algab "Tervituste öö", mis jõuab vaatajateni kolmes jaos: kell 18.40-21, kell 21.50-22.20 ja 23.30-02.37. Selleks, et oma jaanipäevatervitus ETV kaudu sõbrani saata, tuleb saata sõnum numbrile 13013 kujul: JAAN, tühik ja sinna otsa vabas vormis tervitus. Ühe sõnumi hind on 1.60 eurot. Mõnusat muusikat pakuvad jaaniõhtu jooksul Kihnu Virve, Väikeste Lõõtspillide Ühing, Jaak Joala, Karl Madis jpt.

23. juunil kell 13.05 on Vikerraadios eetris "Eesti lugu", mis kõneleb eestlaste kalmudest ja mälestusmärkidest maailmas.
Kuhu ja miks on eestlastele püstitatud välismaal mälestusmärke? Kui palju on teada eestlaste kalmude kohta üle maailma; mida teha, et Eesti jaoks olulise tähendusega isikute hauad oleksid hooldatud ka siis, kui pole enam sugulasi või lähedasi inimesi? Millal on ümbermatmine võõrsilt õigustatud? Saates esineb Eesti Muinsuskaitse Seltsi esimees Peep Pillak. Saate autor on Piret Kriivan.