Jaan oli Tiiasse jõudnud armuda ning palus, et kui Tiia Kerdi poolt välja kolib, koligu otse tema juurde. Milleks vanemate juurde neid koormama minna! Jaan ei kutsunud Tiiat päriselt enda juurde elama, vaid ütles, et oleme koos, kuni korteri leiad. Tiia oli selle mõttega päri, sest uue elukoha leidmine võtab tõesti aega. Pealegi oli Jaan talle igati sümpaatne.
Tiia kolis Kerdi poolt nädal aega hiljem välja, olles üles tunnistanud ka oma armuloo Jaaniga. Kert oli väga löödud, maruvihane ning ei tahtnud kumbagi enam näha. Kert ei teinud ka tööl Jaaniga enam mingit pistmist. Nende suhted jäid vaid ametlikuks.
Jaan kiindus Tiiasse aina rohkem ja teda huvitanud enam Kerdi arvamus. Tal oli nüüd Tiia.
Tiia sättis end Jaani pool sisse ning elu kulges mõnda aega kui paradiisis. Idüll ei kestnud kahjukskaua. Tiia mossitas pidevalt ning saatis õhtuid mööda veinipokaali seltsis. See pani Jaani tõsiselt muretsema: mis on juhtunud elurõõmsa ja särava Tiiaga?
Ühel õhtul töölt koju tulles avastas Jaan Tiia purjus ning vihasena. Ta proovis veenda naist magama minema, kuid see ei õnnestunud. Tiia otsustas hoopis avameelselt üles tunnistada, et on kohtunud salaja Kerdiga. Ta ütles, et armastab ikka oma eksmeest ja ei tea enam, mida teha. Ta läks täiesti endast välja ning süüdistas Jaani, et too nende suhte ära rikkus.
Jaan oli kurb ja šokeeritud ning sulges end magamistuppa, jättes Tiia diivanile lebama. Jaan tundis, kuidas valu üle tema keha voolab. Ta armastab ju Tiiat! Mis nüüd ometi saab? Ta ei tahtnud Tiiast ilma jääda. Ta oli ju lõhkunud suhted sõbraga, et saaks Tiiaga olla.
Järgmisel hommikul leppisid Tiia ja Jaan ära ning Tiia vabandas, et mehele haiget tegi.
Kui Jaan aga õhtul töölt koju saabus, tervitas teda tühjus. Tiia oli korterist välja kolinud. Jaan oli täiesti murtud ja häbistatud. Ta oli kaotanud sõbra ning ning nüüd ka kallima.
Talumatu õhkkond jätkus ka töö juures. Kert kui võitja pilkas koos kolleegidega Jaani ning Jaanil ei jäänud muud üle kui töökohta vahetada.
Mõne kuu möödudes kuulis Jaan, et Tiia ja Kert on taas kokku kolinud. Jaan sai aga karmi kogemuse ning vandus endale, et enam iialgi ta ei vaata ühegi sõbra naise poole.