Läbi showprogrammi kolme vaatuse toimub Nele-Liisi ehk ka 100 aastat pärast sündi ikka isepäise 27-aastase NEIU EESTI  lustlik muutumine: patsiga külatüdrukust, kes sarnaneb nii väga Kevade Teelega, uue ajastu ööklubide ja suvetruuride staariks, kes siiski hingesopis ihkab tagasi talumajja lapsi ja maheporgandeid kasvatama... Sinna vahele mahuvad pioneeri ja komnoore aastad suusabaaside tantsupidudel koos varajase abielu ja selle purunemisega. Igati meeleolukas vaatemängus on lisaks vaimustavale tantsutrupile Nele-Liisi partneriteks Ira Haak ning Bert Bringi või Kalle Sepp.

Kuulmis- ja nägemismeeltele lisaks pakub varieteeõhtu veel ka loomingulise gurmee-elamuse, Margus Tammpere loodud hõrgutistega kolmekäigulise õhtusöögi.

Virus on uudiseid veelgi: äsja ilmus Peep Ehasalu ja Jussi-Pekka Aukia koostatud raamat, mis tutvustab Tallinna huvitavamaid vaatamisväärsusi läbi soomlaste soovituste. Nende hulgas on nii kõigile tuttavaid objekte, kuid sekka ka põnevaid leide Nõmmelt, Kalamajast, Pelgurannast ja Piritalt. Näiteks Sofi Oksanen juhatab lugejad kohtadesse, mida võib leida ka tema romaanides ning endine president Tarja Halonen soovitab tutvuda Kadrioru ja KUMUga. Põhjanaabrite 100. sünnipäeva puhul on Viru hotelli 18. korrusel sisustatud üksteist Soome teemalist numbrituba.