Catherine Deneuve oli 22aastane, kui ta kohtus oma toonase abikaasa, moefotograaf David Bailey kaudu moelooja Yves Saint Laurent´ga. Ta palus kunstnikul endale Inglise kuningannaga kohtumise jaoks rõivad disainida - sealt see sõprus algas. Näitlejatari tungival soovil võttis Buñuel noore YSL oma filmi moekunstnikuks.

Oksjonile lähevad unikaalse rõivaesemed ja aksessuaarid - arvestuslikult pealt 150 -, mis YSL on spetsiaalselt Deneuve´ile disaininud, nii filmide jaoks kui ka talle kui oma sõbrale ja muusale. Teiste seas läheb müüki pärlitega ääristatud minikleit, mida näitlejatar kandis samal aastal, kui ta kohtus Alfred Hitchockiga ja mille väärtuseks arvatakse umbes 5000 eurot. Ja maani siidkleit, milles Catherine Deneuve astus 1997. aastal Cannes´i festivali punasele vaibale (2000-3000 eurot).

„Kavatsen ära kolida oma Normandias asuvast majast, kus olen aastakümneid neid ajaloolisi asju hoidnud," selgitab filmitäht, kes on otsustanud oma elus avada uue lehekülje. „Yves oli üliandekas mees, kelle eesmärk oli naisi nii ilusaks teha kui võimalik." Yves Saint Laurent riietas Catherine Deneuve´i rohkem kui 40 aasta jooksul ning lõi ka suure osa näitlejatari filmikostüümidest.