Valmis 30 minutiga: guljašš-supp veisehakklihaga


Valmis 30 minutiga: guljašš-supp veisehakklihaga
Jaan Heinmaa

Köögitoimetaja Lia Virkus: "Külmal sügisõhtul meeldib mulle malmpada tulele panna ja valmistada perele hakklihast guljašš-suppi. Maitsva vürtsika supi saab valmis poole tunniga."

Neljale

400 g veisehakkliha

1 sl õli

1 sibul

2 küüslauguküünt

4-5 kartulit

2 porgandit

2 eri värvi paprikat

8 dl puljongit

1 loorberileht

0, 5- 1 tl cajenne-pipart

3-4 sl tomatipüreed

1 tl majoraani

soola, musta pipart, suhkrut

Koori ja haki sibula ja küüslauk. Koori kartulid ja porgandid. Pruunista hakkliha malmpajas, lisa sibul ja küüslauk. Sega kuumutades mõni hetk ja lisa kartulid ja porgandid. Lisa ka puljong, loorberileht, cajenne, majoraan ja tomatipüree. Lase haududa vaiksel kuumusel 10 minutit, kuni kartul ja porgand veel väheke krõmps. Tükelda paprikad ja lisa hulka, keeda veel mõned minutid, kuni kõik köögiviljad on pehmed. Maitsesta soola, pipraga ja näpuotsatäie suhkruga. Head isu!

Eesti Naine loosib teööijate vahel 3000 euro väärtuses kingitusi!
Jäta kommentaar
ARTIKLIT SAAB KOMMENTEERIDA AINULT REGISTREERITUD KASUTAJA!
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare