MÕNUS SNÄKK! Krõbedad kaneelirullid


MÕNUS SNÄKK! Krõbedad kaneelirullid
Kaneelirullid.Jaan Heinmaa

Kaneelirulle võid argiõhtul küpsetada ka täisteralavašist, millest saad meeldivalt krõbedad ja kaneelised magusaampsud.


1 pakk (180 g) täisteralavašši (Lameleib)

60 g võid

5 sl pruuni roosuhkrut

2 sl kaneeli

1 tl kardemoni

Serveerimiseks tuhksuhkrut

Sega suhkur kaneeliga. Laota lavašš lauale, määri sulavõiga, puista peale suhkru-kaneeli-kardemonisegu. Lõika pikuti umbes 2 cm ribadeks. Kui kasutad minimuffinivormi, keera ribad ühekaupa rulli ja tõsta pesadesse. Tavasuurusega muffinivormi korral keera rulli 2–3 lavaširiba, alustades ühega ja jätkates teise-kolmandaga, ning tõsta pesadesse. Küpseta ahjus 180 kraadi juures 10–15 minutit, kuni rullid on kaunilt krõbedad. Lase vormis 5 minutit jahtuda ja tõsta restile.

Mõnusaid retsepte leiad igast Eesti Naisest!

Jäta kommentaar
ARTIKLIT SAAB KOMMENTEERIDA AINULT REGISTREERITUD KASUTAJA!
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare