MÕNUS SNÄKK! Krõbedad kaneelirullid


MÕNUS SNÄKK! Krõbedad kaneelirullid
Kaneelirullid.Jaan Heinmaa

Kaneelirulle võid argiõhtul küpsetada ka täisteralavašist, millest saad meeldivalt krõbedad ja kaneelised magusaampsud.


1 pakk (180 g) täisteralavašši (Lameleib)

60 g võid

5 sl pruuni roosuhkrut

2 sl kaneeli

1 tl kardemoni

Serveerimiseks tuhksuhkrut

Sega suhkur kaneeliga. Laota lavašš lauale, määri sulavõiga, puista peale suhkru-kaneeli-kardemonisegu. Lõika pikuti umbes 2 cm ribadeks. Kui kasutad minimuffinivormi, keera ribad ühekaupa rulli ja tõsta pesadesse. Tavasuurusega muffinivormi korral keera rulli 2–3 lavaširiba, alustades ühega ja jätkates teise-kolmandaga, ning tõsta pesadesse. Küpseta ahjus 180 kraadi juures 10–15 minutit, kuni rullid on kaunilt krõbedad. Lase vormis 5 minutit jahtuda ja tõsta restile.

Mõnusaid retsepte leiad igast Eesti Naisest!

Eesti Naine loosib teööijate vahel 3000 euro väärtuses kingitusi!
Jäta kommentaar
ARTIKLIT SAAB KOMMENTEERIDA AINULT REGISTREERITUD KASUTAJA!
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare