Lia Virkus soovitab - teeme ise adžika


Lia Virkus soovitab - teeme ise adžika
Eesti Naine

Selline mõnus kreftine segu võiks olla kodus alati olemas! Nüüd suve lõpus on õige aeg seda valmistada ja väikestesse purkidesse jagada. On, mida talv läbi kasutada ja ka sõpradele kinkida.

Adžika
Palju väikseid purgitäisi

1 kg porgandeid riivida
1 kg õunu (tavalised koduaia omad)
1 kg paprikat
2,5 kg tomateid
50 g tsillipipart, vaksapikkused kaunad
200 g purustatud küüslauku
200 g õli
200 g suhkrut
2 sl meresoola
3 sl 30 % äädikat

Purusta kooritud ja tükeldatud õunad, paprika, tomatid ning pipar köögikombainis, lisa hulka ka riivitud porgand. Kuumuta kõik suures potis keemiseni ja keeda 1 tund tasasel tulel , aeg-ajalt segades. Lase natuke jahtuda ja sega hulka purustatud küüslauk, õli, sool ja suhkur. Sega läbi, lisa ka äädikas. Sega veelkord ja tõsta kuumalt purkidesse. Säilitada külmas.

Eesti Naine loosib teööijate vahel 3000 euro väärtuses kingitusi!
Jäta kommentaar
ARTIKLIT SAAB KOMMENTEERIDA AINULT REGISTREERITUD KASUTAJA!
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare