Lia Virkus soovitab hommikusöögiks: muna-spinatitopsid


Lia Virkus soovitab hommikusöögiks: muna-spinatitopsid
Eesti Naine

Sellise ahjusooja eine munaga saab valmistada igale ärkajale omal kellaajal. Ahjus küpseb see vaid 15 minutit. Igale sööjale võid topsisisu valmistada tema soovi kohaselt: kellele peekoniviil ja kellele kala muna-juustusegule lisaks

Muna-spinatitopsid

Kahele

2 muna
Sutsuke muskaatpähklit
Soola ja musta pipart
1-2 sl ehk sorts kohvi-vahukoort (või kookoskoort)
Peotäis beebispinatit või rukolat
4 kirsstomatit
2 sl riivitud juustu
Soovi korral: kuumsuitsulõhet või peekonit

Pane ahi sooja 200 kraadi juurde. Löö minivormidesse 1 muna. Maitsesta soola ja pipraga. Kalla sorts koort või kookospiima, löö kahvliga kergelt segamini. Lisa soovi korral ka peekoniribasid või kuumsuitsulõhet.

Sega juurde spinati või rukolalehed ja poolitatud kirsstomatid, puista peale riivjuustu ja küpseta ahjus u 15- 20 minutit või kuni muna on topsis hüübinud.

Jäta kommentaar
ARTIKLIT SAAB KOMMENTEERIDA AINULT REGISTREERITUD KASUTAJA!
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare