Kui laps on hirmus magusamaias, siis üks porgand päkapiku poolt on hea märguanne lapsele, et magusasöömist tuleks piirata

Käelised tegevused

Siin on metsikult valikut. Piilu kunstitarvete kauplusse või tavalisse raamatukauplusse. Väikesed sädeluspulbrid, templid, pärlid, voolimismass, magnetimeisterduskomplekt. Hea nipp: ära kingi korraga tervet komplekti, vaid pista need sussi sisse erinevatel õhtutel. Nii jätkub üllatusi kauemaks ja raha samuti.

Rõõmsad kontoritarbed

Need kuluvad ära nii lasteaia- kui koolilastele. Näritud õuna kujuline kustutuskumm või plastikust nina, kuhu pliiats teritamiseks ninaauku pista on saadaval väga odava hinna eest ning on igal argipäeval aktiivseks kasutuseks.

Hobitarvikud ning argised esemed

Kui su lapsel on niikuinii vaja spordisokke, treeningsärki või pidžaamat, siis sama hästi võid ka need sussi sisse pista. Kõik, mis tuleb üllatusena ülendab meelt.

Osadeks jagatud legokomplekt

Jaga väike legokomplekt osadeks, nii, et igal päeval saaks sussi sisse 2-3 klotsi vastavalt ehitusjuhendis olevale järjekorrale ja jõululaupäevaks oleks komplekt koos. Esimesel õhtul pista sussi ka ehitusjuhend.

Hügieenivahendid

Uued hambaharjad, isiklikud pesugeelid, svammid, juuksekummid, -lõksud - lapsed oskavad veel sellisest kingitusest rõõmu tunda.