Lõuna-Koreast on meieni tulnud ennegi uusi meigitrende nagu BB-kreemid ja padijumestuskreemid. Uusimaks iluhulluseks on samast pärinev glass skin ehk „klaasnahk,“ mis tähendab läbikumavat, poorivaba ja klaari jumet, mille puhul võib nägu tunduda ka märg või otsekui niisutava kreemiga äsja sisse võitud.

„Klaasnaha“-ilme põhineb korralikul nahahooldusel (regulaarne koorimine, puhastamine, toniseerimine, maskitamine ja kreemitamine…), kuid sama tulemuse aitab saavutada ka meik. Selleks võib primer’i ehk meigi aluskreemina kasutada kumavaid ja nahka niisutavaid tooteid, mis peegeldavad valgust. Oluline on jumestuskreemi ja teisi meigitooteid erilise hoolega hajutada. Võrreldes tavapärase jumestusega on olulisim nüanss viimistluspuudri palele kandmine. Kui harilikult tupsutatakse meiki kinnitav puuder põsesarnade ülaosale väikese ja täpse pintsli või švammiga, kasutatakse glass skin look’i puhul suuremat, otsast kitsamaks muutuvat pintslit, mis võimaldab särapuudrit laiemale pinnale kanda.

Lõpptulemus peaks jätma mulje nagu kumaks nahk üleni, mitte, et särapulka oleks lisatud vaid teatud kohtadesse näol. See küll ei tähenda, et highlighter’iga peaks sisse määrima kogu näo! Õiged näo osad on põsesarnad, kulmukaar ja silmanurgad, kuhu särakreemi või -pulka varasemaltki olime harjunud kandma, selle erinevusega, et nüüd võib säratoodet kanda suuremale pinnale. Kergelt võib üle puuderdada ka näo keskosa: nina, otsmiku ja lõua.

Tasub ka meeles pidada, et viimistluspuudrid erinevad üksteisest. Osad neist on metalsemad, mille rohke kasutamine paneb näo läikima nagu tinasõduril. „Klaasnaha“-stiiliga sobib enim niisket muljet pakkuv särapuuder, milles ei ole kuigi palju tooni andvat pigmenti. Meigivihjeid võib otsida YouTube’ist märksõnadega „wet look,“ „glossy“ ja „dewy highlighter.“