Nii poodides kui ka moeajakirjades pakutakse kauneid maksiseelikuid. Olen märganud modellidel seejuures vägagi erinevaid jalavarjusid. Milliseid soovitaksite kanda igapäevaselt, pidulikul puhul ja palaval suvepäeval, kui on vaja palju jalgsi liikuda ja samas pidulik-naiselik välja näha? Aire

Vastab Eesti Naise moetoimetaja Anne Metsis: Kui figuur lubab ilma traksideta rinnahoidjat kanda, siis on kindlasti ilusam näidata paljast õlga. Alternatiiviks on läbipaistvate traksidega rinnahoidja.

Nagu igasuguse kleidi, nii ka maksikleidi all näeb mood praegu hea meelega tenniseid või muud tüüpi sportlikke jalanõusid, millega on mugav astuda ja saab oma moodsat atitüüdi näidata. Ka madala tallaga rihmikud on tunnustatud igapäevajalanõu. Väga pidulik ja väga maksi kleit nõuab kõrgemat kontsa, et kleidisaba kanna alla ei takerduks (kuigi ka kontsaga see oht püsib). Head on platvormtallal kõrged kingad. Kui aga sündmus vähegi lubab, tasub kleidi pikkust lühemaks korrigeerida ja valida kandilise plokk-kontsaga glamuursed rihmikud.