Juuksepikkus – lõua ja õlgade vahel. Ühel pool asuv tukk ja õlgadeni ulatuvad või lühemad juuksed muudavad sind nooremaks.

Vale huulepulgatoon võib sulle vanust juurde lisada.  Väldi matti huulepulka, proovi hoopis kreemisemaid huulepulki või  -läikeid (huuleläige on eriti nooruslik ning muudab su huuled lopsakaks).

Muuda oma silmad meeldejäävaks. Koolutatud ripsmed muudavad su silmad otsekoheselt väljapaistvaks.  Ajakiri Allure pakub välja ühe supernipi: kooluta oma ripsmed pärast nende värvimist, peaasi et värv oleks kuivanud.

Kanna näole kreemikat jumestuskreemi ning põsepuna. Vanem nahk võrdub tavaliselt kuiva nahaga, seega on kreemised jumestusvahendid sinu parim valik. Lisaks kipuvad puudrid peenikeste kortsude vahele kaduma, samas kui  kreemised tooted sulanduvad nahaga üheks.

Ära mine kitkumisega hoogu. Kui sa oled üle 30 aasta vana, ole kulmude kitkumisel ettevaatlik, kuna need ei kasva enam nii aktiivselt tagasi.

Proovi  hammaste valgendamist. Aja möödudes võivad hambad kohvi, punase veini ja tee joomise tõttu kollakamaks muutuda. Proovi näiteks hambaid valgendavaid plaastreid, mis on ka Eestis täiesti müügil!

Seisa sirgelt. Mõtle kõikidele seksikatele naistele, keda sa tunned. Nad seisavad sirgelt ja enesekindlalt. Mitte ainult ei muuda see sind kohe kõhnemaks, vaid lisaks ka 5 aastat nooremaks.

Ära unusta mõnusat uinakut. Mitte miski muu ei muuda sind üleöö rohkem vanemaks kui halb uni.