Laagri eesmärk on tegeleda intensiivselt psühholoogiliste, emotsionaalsete ja tervist puudutavate probleemidega; puhastutakse minevikust ja negatiivsetest mõjudest ning kujundatakse tulevikku, suurendades rahulolu ning tasakaalu seisundit.

Toome lugejateni Veet Mano mõtlemapanevaid tsitaate.
* Tuleb tegeleda millegi sellisega, millest on kasu elule, meie planeedile, ja siis läheb ka kõik muu õigesti.

* Peaksime järgima rohkem oma südant ja intuitsiooni.

* Püüa alati teha kõige haaravamat tööd, mis sulle huvi pakub ja mida teha suudad.

* Tehkem, mida meil on vaja teha ja leidkem võimalusi eneseväljenduseks, kuid ärgem lükakem asju edasi! Täna võime elada topelt! Jah, kui püüame täna elada topelt, siis on homme märksa lihtsam.

* Me kõik oleme siin selleks, et muuta elu paremaks ja selle saavutamiseks on meil tuhandeid võimalusi.

* Kui me ei astu peamisi samme oma teadlikkuse tõstmiseks üksikisikutena, ei muutu maailmas kuigi palju. Suur õnn ei kuku taevast alla, meil tuleb selle leidmiseks tööd teha.

* Oluline on teha kõike, mida me teeme, võimalikult hästi ja kui me ei tea, kuidas ühte või teist asja teha, saame selle kohta juurde õppida. Kui me millegi kohta piisavalt ei tea, siis saame alati uurida ja õppida ning asjas selgust saada.

* Meil pole vaja kulutada oma aega teiste kritiseerimisele, arvustamisele ja parandamisele. Meil on ka valikuvabadus kohelda teisi lahkelt, armastuse ja mõistmisega.