Mano, kes külastab peagi taas Eestit, plaanib aidata siin inimestel jagu saada selja- ning kaelavaludest. Paljud on tänu tema poolt kasutuses olevatele tehnikatele pääsenud operatsioonidest ning vabanenud migreenist.

Veet Mano 7 õpetlikku elutarkust

1. Elu tähendus peitub võimalikult teadlikuks saamises ning selle teadlikkuse jagamises läbi sisemise avardumise.
2. Oluline on teha kõike, mida me teeme, võimalikult hästi ja kui me ei tea, kuidas ühte või teist asja teha, saame selle kohta juurde õppida. Kui me millegi kohta piisavalt ei tea, siis saame alati uurida ja õppida ning asjas selgust saada.
3. Meil pole vaja kulutada oma aega teiste kritiseerimisele, arvustamisele ja parandamisele. Meil on ka valikuvabadus kohelda teisi lahkelt, armastuse ja mõistmisega.
4. Vabadus ja teiste nõuanded - vabadus on kõige olulisem omadus. Inimesed peaksid olema vabad ja kui nii tunnevad, ka nõuande tagasi lükkama. Isegi kui on hea nõuanne, peaks inimestel olema vabadus ja õigus see tagasi lükata, kui nad nii tahavad.
5. Inimesed, kes arvavad, et nad teavad kõike, kes loevad selleks lihtsalt raamatuid, lasevad asjade tegeliku tuuma lihtsalt tuulde.
6. Maailm on suur ja ma tunnen, et meil tuleks alati püüda teha selle paremaks muutmiseks kõik, mida vähegi suudame. Isegi see, kui saame kellelegi naeratada ja silma vaadata ja ta sellest armub - isegi see aitab. Armastus aitab alati ja meis kõigis on lõputud armastuse varud. Meil tuleb lihtsalt see energia voolama lasta.
7. Täna on suurepärane päev oma elu elamiseks. Täna võime me elada topelt! Jah, kui püüame täna elada topelt, siis on homme märksa lihtsam.

Lisaks seminaridele ootab 29.-31. maini vaimne õpetaja abivajajaid ja huvilisi Taevaskoja Puhkekeskusesse Põlvamaal, kus toimub Veet Mano kevadlaager "Muutuste energia". Laagris otsitakse tervendaja abiga väljapääsu töö-, suhete-, pere- ja lastega seotud probleemidele, õpitakse saavutama sisemist tasakaalu ja rahulolu ning tehakse tööd üldtervise ning konkreetsete haigustega. Laagrile lisab võlu see, et üritus toimub looduses metsade vahel ja puhkekeskus on vaid osalejate päralt.

Kogu vajaliku info leiab tervendajaga kohtuda sooviv inimene SIIT