Armastus. Marss on praegu sinu tähemärgis ning kõiki sinu tegevusi saadab tuline mehelik energia. Veenus su tähemärgis teeb armastuse eriliseks. Töö. Tragiduse puuduse üle küll kurta ei saa, tegutsed tulemuslikult. Raha. Praegu kehtib ütlus: anna ja sulle antakse seitsmekordselt tagasi.

SÕNN

Armastus. Suhtes on vaikset “koos tiksumist”, mis on ühtaegu meeldivalt turvaline ja emotsionaalset leige. Töö. Piir töö ja eraelu vahel on õhkõrn ning kipud tööd koju kaasa võtma. Raha. Vajad suuremateks ostudeks lisaressurssi.

KAKSIKUD

Armastus. Juttu jätkub kauemaks, aga teod on, nagu on. Katteta lubadused jahutavad tundeid. Töö. Vaatad otsival pilgul tööturul ringi. Hea uudis on see, et igaühe jaoks on kusagil unelmate töö. Raha. Töötasu saabub õigel ajal.

VÄHK

Armastus. Sensuaalsed õhtupoolikud ja hästi magatud ööd toovad armuellu uue kvaliteedi. Töö. Oled asjalik ja empaatiline samal ajal – oht muutuda klientide suureks lemmikuks. Raha. Praegu on asjakohane konservatiivne hoiak.

LÕVI

Armastus. Kirgik sära pole sinu silmist kuhugi kadunud ning see mõjub su kallimale elueliksiirina. Töö. Praegu on paras aeg end motiveerida, et jõuaks talve teises pooles töiselt tegus olla. Raha. Milleks muretseda, raharatas veereb.

NEITSI

Armastus. Kui otsid armastust, siis võid leida seda sealt, kust kõige vähem ootad. Töö. Sinu usinust tunnustatakse, aga sul on raske ise endaga rahul olla. Raha. Emotsioonivaba matemaatika.

KAALUD

Armastus. Planeet Jupiteri energia sinu tähemärgis teeb imed võimalikuks. Armastusega seotud minevikuhaavad ravitakse terveks ning südames taastub usk armastuse kõikvõimsasse jõudu. Töö. Praegu pole töö prioriteet. Raha. Armastus ja raha käivad käsikäes.             

SKORPION

Armastus. Vajad aeg-ajalt iseendaga olemist ning sinu kaaslasel on raske seda mõista. Töö. Väike töine väsimuselaks annab tunda, võimalda endale piisavalt puhkust. Raha. Soetad esemeid, millest ammu unistanud oled.

AMBUR

Armastus. Tahad teada kogu tõe oma kallima kohta. Kas sul on jõudu seda ka ära seedida? Töö. Sa ei oska käed rüpes istuda, ikka tegutsed rohkem, kui sinult oodatakse. Raha. Sinu heldus loob lähedastes tänulikkust.

KALJUKITS

Armastus. Võluvalt stabiilne armastus, mida oma lähedastega jagada. Töö. Oled töökas ja põhjalik ning sellega kaasneb paratamatult edukus. Raha. Pööra rõhk teiste inimeste sissetulekutelt oma raha käibele ja majandusik fookus läheb paika.

VEEVALAJA

Armastus. Oled mitmes seltskonnas oodatud inimene, aga sind on ainult üks ning igale poole sa ei jõua. Järelikut kõige kallimad kõigepealt. Töö. Meelepärase töö periood, kolleegidega jagatud töörõõmud ja -mured. Raha. Saad hakkama, kuid soovid enamat.

KALAD

Armastus. Vana armastus imbub jumal teab kust välja ning lubab sulle tähed taevast alla tuua. Töö. Väikesed töised takistused võtavad töötempo väiksemaks ja lihvivad su kannatlikku meelt. Raha. Sinu pangakontoga on hästi.