Naiste jaoks tähendab poosivahetus taas alguspunkti minemist
Naised vajavad tihti rohkem aega, et rahuldust saada. Seejuures paistab meeste jaoks tähtsaim aspekt seksi juures just tihe poosivahetus olema?! Sellel sportlikul seksimaratonil on naiste jaoks vaid üks tähendus – tagasi algusesse.


Tempo tõstmine, kuni jalalihased löövad tuld välja
Ja meeste jaoks? Esiteks soovivad nad terve oma repertuaari ette kanda, sest mängus on ju tema maine. Mõtleks vaid, kui naispool järgmisel päeval oma sõbrannale teataks, et eile oli superöö vaid misjonäripoosis. Ei, voodis tasemel olek tähendab müttamist, kuni jalalihased tuld välja löövad. Seda eriti juhul, kui mees naist veel hästi  ei tunne.


Mees elab siiras usus, et on sellisena tõeline seksiguru
Kuid sagedastel poosivahetustel on ka teisi põhjendusi. Nii võidavad need mehed väärtuslikku aega, kel muidu lõpp kiire tulema on, sest lisaringid kindlustavad pikema vahekorra. Ühesõnaga kõik naiste heaks! Või ei jätku neil piisavalt jõudu, et ühes poosis püsida ja vastu pidada, sest natukenegi kiiremad liigutused hingeldama panevad ja sellega ebasportlikku keha väsitavad. Nii katsetatakse poose, mis parasjagu vähemväsitavad tunduvad.


Õnneks muutuvad mehed püsisuhtes laisemaks
Millal mõistavad mehed, et see pidev pooside vahetamine neist tõelist seksiguru ei tee, vaid selleks on vaja õrnust ja sisseelamisvõimet? Õnneks muutuvad aga mehed püsisuhtes laisaks ega viitsi enam nii palju improviseerida.


Allikas: Glamour.com