RussianShowbizi andmetel Jekaterina Arharova siiski koomasse ei langenud, ent sai raskeid kehavigastusi. Ka Arharova lähedased kinnitasid avalikult, et Bašarov on vägivaldne mees.
Bašarov abiellus 39aastase näitlejanna Jekaterina Arharovaga tänavu juuni alguses pärast kolmekuulist tutvust. Abieluettepaneku olevat Bašarov teinud juba tutvuse esimesel päeval, aga naine ütles alguses ei. 

See intsident, millest jutt käib, toimus oktoobris, kuid naine ei ole selle aja jooksul asjale ametlikku käiku andnud. Vastastikused süüdistused on kõlanud meedia vahendusel ja lugu omandas tõesti meediasõja mõõtmed. 

 
Süüdistused teleekraanil
Skandaal sai alguse sellest, et telekanali Rossija 1 saates "Otse-eeter" (Prjamoi Efir) rääkisid Jekaterina Arharova onu Emmanuel Vitorgan ja tema abikaasa Irina, et alkoholijoobes Marat Bašarov peksis tugevasti oma naist.
Pärast seda, kui ka Jekaterina ise oli Andrei Malahhovi saates "Las räägivad" pajatanud kogetud koduvägivallast, sõitis ta sugulaste teatel ära välismaale, nähtavasti selleks, et pärast juhtunut end koguda ja põgeneda ajakirjanike surve eest.
Seejärel teatasid näitlejanna sugulased, et nad on juba pöördunud advokaatide poole ja saanud teada, et meest võib oodata kuni kaheksa-aastane vanglakaristus. Seega see vanglajutt on vaid nende sugulaste ütlus. 

Bašarov:  lahku minna ei kavatse
Vanglaähvardusest hoolimata keeldus Bašarov täielikult kommentaaridest ning jätkas oma tele- ja teatritööd. Ta on ju elukutselt näitleja. Nädala möödudes nõustus ta siiski vastama portaali Super.ru mõnele küsimusele. Bašarov ütles, et arstidel, kes lükkasid ümber teate, nagu oleks tema abikaasa koomas olnud, on absoluutselt õigus, ja et tema abikaasa tõepoolest valetas. Miks Jekaterina valetas, seda Marat ei teadnud, aga kinnitas, et armastab oma naist väga ja lahku minna ei kavatse. 

Veel ütles Bašarov, et televisioonis ta juhtunust rääkima ei hakka, aga kui Jekaterinale ja tema sugulastele meeldib kaamerate ees lahata nende isiklikku elu, siis lasku käia.
Skandaali puhkemise järel oli Jekaterina isa hakanud Bašarovilt tagasi nõudma noorte pulmade peale kulunud raha. Selle kohta ütles Bašarov oma lühikeses intervjuus: "Rääkisime sellest Jekaterina isaga ja osa raha ma maksin talle juba ära." 

Jekaterina Jurmalast
Peagi andis end välismaal varjav Jekaterina intervjuu ajakirjale StarHit ja teatas, et ei saa isegi välismaal end turvaliselt tunda. "Praegu olen ma Jurmalas oma vanemate majas," ütles Jekaterina. "Kõige tähtsam on see, et kõige hullem on möödas." Samas ütles ta, et saabub peagi tagasi Venemaale ja algatab lahutuse.
Jekaterinale pakkus oma teeneid juba tuntud ajakirjanik ja jurist Katja Gordon. See telesaatejuht ja tema endine kaasa Sergei Žorin on juba lahendanud paljude kuulsuste abielulahutuse mured. 

Jekaterina alastifotod

Pärast seda ilmusid Vene internetimeedias Jekaterinast 17 aastat tagasi tehtud alastifotod ja lugu, et tol ammusel ajal poseeris ta Katjuša Kopnina nime all Itaalia meesteajakirjadele Teletutto ja Ragazzi Della Notte. Väideti, et Jekaterina elas tõesti sel ajal Itaalias. 

Marat fotosid ega seda lugu ei kommenteerinud.

Super.ru kirjutas veel, et Jekaterina Kopnina nimi oli selle Itaalia modelliagentuuri listis, kust varakad kliendid said endile õhtuks kaaslannat valida ja tellida. Portaalis kirjutati ka, et fotode järgi, mis Itaalia agentuurides siiamaani alles on, käis Jekaterina modellina tõesti paljudel seltskonnaüritustel.

Jekaterina ähvardab kohtuga
Portaal leidis üles ka Itaalia fotograafi Luca Prego, kes rääkis, et Jekaterina mängis filmis "Juhuslik ema" kergemeelset neiut, aga ühtlasi lasi end mitu korda fotografeerida meesteajakirjade jaoks. Prego ütles, et neid pilte võib praegugi leida vastavatel saitidel rubriigis "Kuum".
Selle peale ütles Arharova ajakirjale StarHit, et need fotod on võltsing. "Mul on selle kohta tõestus olemas. Ma kaeban kohtusse need, kes seda tegid," teatas ta. 

Jekaterina advokaadid aga kinnitasid Komsomolskaja Pravdale, et Jekaterina pole osalenud erootilistes filmides ega taoliste ajakirjade fotosessioonidel. "Kõik need fotod ja video pole midagi muud kui promomaterjal filmile, kus Jekaterina mängis, ja kogu lugu," selgitasid advokaadid. Nende sõnul olid fotosessioonid ametlikud ja neil pole mingit seost eskort-teenusega.
Sama ajaleht palus olukorda kommenteerida ka Bašarovi eelmisel naisel Jelizaveta Krutskol. Tema ütles, et on intrigeerivatest fotodest kuulnud, aga näinud ei ole, kuna on Krimmis filmivõtetel. Aga arvas siiski: "Ma arvan, et ka Marat ei olnud kuulnud neist filmivõtetest ja fotosessioonidest, kus Katja osales. Meie temaga sellest ei rääkinud. Teisest küljest, ta on ju näitlejanna..." 

Kaksikõde süüdistab
Jekaterina Arharova kaksikõde Maria Kopralova-Vandervater rääkis seejärel avameelses intervjuus, et kohe pärast pulmi pettis Marat tema õde kahe naisega. Ta lisas, et peretülid Marati ja Jekaterina vahel algasidki Marati truudusetuse pärast, millega naine ei suutnud leppida.
Õe sõnul Jekaterina teadis, et mees petab teda kahe naisega, kes töötavad jääshows, kus Bašarov kaasa tegi. Maria rääkis, et tema õde sattus Facebookis oma mehe postitustele, mis ilmselgelt kõnelesid, et mees on teda petnud. See oli mitu kuud enne suurt tüli. 

"Katja rääkis mulle, et augustis hakkas ta saama SMSe Marati endistelt partneritelt. Neis kirjutati, et Marat ei armasta teda ja et abiellus naisega ainult tema perekonna raha pärast. Kui Katja esitas talle küsimuse, kas see on tõesti tõsi ja mida see kõik tähendab, sai ta vastuseks vastu vahtimist ja mees ei suutnud enam peatuda." 

Naine korraldab skandaale?
Nüüd reageeris ka Marat, kes ütles, kõik jutud tema truudusetusest on väljamõeldised ja et tema naine kuritarvitab alkoholi ning selle mõju all korraldab skandaale.
Kunagine Bašarovi sõbratar Anna Sozonova, kes algul ütles, et ei oska öelda, kummal poolel on õigus, asus toetama täielikult Jekaterinat.
Bašarovi sõber, näitleja Ivan Ohlobõstin aga arvas: "Naisi ei tohi loomulikult mitte mingil tingimusel lüüa, aga see on imelik. Ma tunnen Bašarovit, ta on hea inimene. Miski selles loos ei klapi." 

Eksnaine: Katja sugulased mõtlevad lugusid välja
Marati eelmine naine Jelizaveta Krutsko ütles oma uues kommentaaris, et Arharova õe Maria sõnu ei tasu uskuda, kuna ta on Marati näinud ainult ühe korra elus. Tema arvates mõtlevad Arharova sugulased neid lugusid välja ja et ta on juba harjunud süüdistustega, et temalgi on paari tülides oma osa. 

Nädal tagasi andis Komsomolskaja Pravda leheküljelise ülevaate kogu loost. Seal täpsustati, et Marat ja Jekaterina tutvusid Facebookis ning esimesel kohtumisel palus mees Jekaterinat naiseks. 

Bašarovi kiri Facebookis: See oli suur viga – abielluda sinuga."
KP avaldas Bašarovi Facebooki postituse oma naisele:
"Katjuša. Ma olen praegu purjus ja täis otsustavust. Vastik, et ma seda kirjutan, aga näkku öelda on raske. Ma ei armasta sind ega ole kunagi armastanud. See oli suur viga – abielluda sinuga. Kui me seksime, siis ma kujutlen teist naist.
Mis elu see on! Sa proovid olla ideaalne naine, aga mind ajab iiveldama. Sinu vanemad on mind täiega ära tüüdanud. Mul on teist kõrini. Katjun, palun vabandust, aga see on tõsi. Kas sa tõesti ei märka, et ma armastan teist.
Arvasin, et läheb üle, elades sinuga, aga ei tulnud välja. Rääkisin Ameliaga (Bašarovi tütar abielust Jelizaveta Krutskoga - toim) ja me otsustasime, et ei taha sind enam oma majas näha. Nii et korja oma asjad kokku. Ma ei suuda rohkem vastu tahtmist elada. Sinu jaoks pole enam saladus, et ma petan sind. Katja, ma olen loomu poolest üksik hunt. Kõik, käisid mehel ära. Lahutame! Tutvusime FBs ja siin ka lahutame. Naljakas. Ära ainult mu peale viha pea. Kõik läheb mööda. Ja ütle oma sugulastele, et nad ei tülitaks mind enam. Sinu endine Mara Baš."

Tülid algasid armukadedusest
Katja lähedased kinnitasid Komsomolskaja Pravdale, et naine sai tõepoolest oma mehelt niisuguse kirja ja tal on väga kahju, et see kõigile teatavaks sai. Ta süüdistas häkkereid, kes tema Facebooki lehele sisse murdsid.
Leht tundis huvi, mida Katja kirjale vastas. Lähedaste sõnul sai ta nii tugeva šoki, et jättis kirjale vastamata.
Bašarovi endine naine ja tütre ema Jelizaveta nimetas kirja võltsinguks ja ütles, et Marat pole oma naisele kunagi midagi niisugust kirjutanud. 

Katja sugulased rääkisid ajalehele, et kiri näib vägagi Marati kirjutatud ja et tüli, kus Marat oma naist lõi, tekkiski armukadeduse tõttu. Katja äraolekul oli Marat kutsunud nende koju teise naise.
Samas on kõik Bašarovi tuttavad märganud, et isegi mehe gastrollide ajal Katja kogu aeg kontrollis teda. Kui Marat pani Instagrami koos fänniga tehtud foto, kus neil olid põsed vastamisi, ilmus mõne minuti pärast sinna Katja kommentaar: "Kuum suudlus, kas meeldis, mu mees?" 

Bašarovi endine naine Jelizaveta ütles lehele, et naistel tekivad sellised mehe truudusetuse kartused logelemisest. "Marat ja Katja on abielus viis kuud ja nii varasel abieluetapil on sellised kahtlustused tavaliselt välistatud. Kui te olete tööga hõivatud, siis te ei mõtle ju: "Aga mida mu mees praegu teeb?"."

Kolm ajupõrutust ja ninaluumurd
Vene ajakirjandusse jõudsid ka dokumendid Bašarovi abikaasa traumapunktis käimise kohta.
Paberitest selgus, et tal on viie abielukuu jooksul olnud kolm ajupõrutust. Meediasse jõudnud intsidendi kohta on arst kirjutanud: "Abikaasa löögid rusikaga mitu korda pähe, löök laubaga nina pihta, klaasi lõikehaavad kätel. Teadvusekaotust ei olnud. Röntgenülesvõte näitas kinnist linaluumurdu."
Traumapunktis dokumenteeriti trauma 16.10. 2014.

Miks Katja pole tahtnud teha politseisse avaldust, et ta mees saaks karistada? Sugulased ütlesid, et kuna Marat pole vabandanud, siis naine kavatseb asjale siiski ametliku käigu anda. 

Lõpp hea, kõik hea?
Nädal tagasi selgus aga, et Pervõi Kanali jaoks lindistatavas uusaastasaates pöördub Bašarov otse kaamerasse ja ütleb: "Katja, ma armastan sind!"
Katja lähedaste teatel ütles Marat ka oma naisele, et ta vabandab uusaastaöö telesaates. Naine olevat imestanud. Veel enne kui see saade eetrisse jõuab, sundis aga tuntud iluuisutreener Tatjana Tarassova Bašarovit vabadama Pervõi Kanali saates "Täna õhtul". Paljud televaatajad pidasid vabandust võltsiks, aga Bašarovi naine leebus.
"Ma väga palun mitte kommenteerida Marati tegemisi," ütles Katja Komsomolskaja Pravdale kolm päeva tagasi. "Saadet ma ei näinud, aga kindlasti vaatan. Olen Tatjana Tarassovat alati väga austanud ja nüüd austan veel rohkem. Aga Maratiga oleme asjad selgeks rääkinud. Aasta läheneb ju lõpule ja head oli rohkem kui halba. Tuleb osata andestada! Mõlemal on nüüd oma elu. Aga teineteise jaoks jääme me meheks ja naiseks..."
Kui leht küsis, kas lahutus, millest naine rääkis, jääb ära, vastas Jekaterina: "Mina pole sellest rääkinud."
Ei tea, kas see abielu nüüd veel õnnelikult jätkub, aga mitu kuud kestnud meediasõda lõpeb ilmselt ära.