ETV 60. juubel on tekitanud tema vastu samasuguse huvibuumi. Pole ka mingi ime, suvel valis rahva hääl Delfi küsitluse järgi Reeda kõigi eestikeelsete kanalite parimaks naissaatejuhiks. Sama portaali ägedaimate vanaemade edetabelis tõusis ta teiseks. Kuid sellega Reeda rollid ei piirdu, neid jagub igasse nädalapäeva, puhkepäevad kaasa arvatud: professionaalne laulja ja töötav pensionär, tark aednik ja osav perenaine, teadlik tervisesportlane, sädelev telestaar, armas sõbranna... Juba mitu aastat on ta Tartu Maarja Päikesekodu patroon ning vähekindlustatud inimeste abistamiseks korraldatud ettevõtmiste üks organiseerijaid Tallinnas.

Ameteid võib Reedal olla üheksa, aga kümnes ei ole nälg - "Pension on üks tore summa, mis juurde tuleb," ütleb ta oma töösse kiindununa, ehkki kolme lapse emana juba kümnekonna aasta eest oleks võinud jääda rahulikku pensionipõlve pidama. "Tugitoolis sokikudujat minust ei ole, kuigi ükskord proovisin, kui lapselapsel koolis vaja läks," tõmbub Reeda suu naerule. 

Loe oktoobrikuu Eesti Naisest reportaaži Reeda päevadest saatejuhina, penrionärina, naisena, telestaarina, artistina ja aednikuna.

Jaga
Kommentaarid