Te mõtlete ikka veel oma eksile
Seda pole teil küll vaja oma praegusele poiss-sõbrale kuulutada. Nii kaua, kui te küsimusele „Kas ma armastan veel oma eksi?“ kindlalt ei vastate, on niikuinii kõik hästi. Kujutage endale ette, et mees teile teataks, et ta oma ekskallima peale veel mõtleb. Pole just eriti tore tunne, ega? Ja just sel põhjusel tuleks seda teemat mitte puudutada. On igati normaalne, et eelmisele suhtele ikka tagasi vaadatakse ja sellest mõeldakse. Ja mis teie heietustest kasu oleks? Selleks on ometi sõbrannad, mitte kallim.


Te jälitate tema Facebooki kontot
Poleks tark tegu oma poiss-sõbrale teatada, et te iga tema sõbranna perekonnaseisu Facebooki listis kontrollite. Samas võite rahumeeli tema pilte vaadata ja uurida, kust kaudu ta oma Indias elavat sõpra tunneb. See näitab teiepoolset huvi ja suveräänsust. Sest kõik, isegi mees ise, googeldab või surfab Facebookis oma lähikondlaste nimesid ja tegemisi. Pealegi, kui ta midagi oma tegemistest jagada ei sooviks, ei riputaks ta seda ju Facebooki üles?


Teile ei meeldi tema sõber
Ka see jätke parem enda teada. Mida teie partner arvaks, kui teaks, et tema 12 aastat kestnud sõprus, mille käigus nii tulest kui veest koos läbi käidud on, teie jaoks absoluutne null on? Vastus: midagi – peale selle, et ta end väga räbalasti tunneks. Kui te oma mehe sõbra maha salgate, näitate sellega, et vastaspool peab valima, kas teie või sõber. Ja uskuge, sellest saab mürk teie suhtele. Loomulikult ei tähenda see, et nimetatud sõpra taevani kiitma peaksite, vastasel juhul olete sunnitud tihedamini midagi kolmekesi ette võtma. Parem öelge oma kaaslasele, kui tore see teie arvates on, et ta oma sõpradest hoolib ja motiveerige teda üksi oma sõpradega midagi ette võtma. Seda aega kasutage aga oma sõpradega koos olemiseks.


Ta tantsib liialt oma ema pilli järgi
Seda tuleks küll kiiremas korras kommenteerida. Seda enam, kui iga kord pealt vaatama peate, kuidas teie mehest taas väike poiss saab, kes alati kõigega nõus on, kes kõik oma toimetused sinnapaika jätab, kui ema talle mitmeid kordi päevas helistab ja kes talle eales vastu ei hakka, isegi kui ema täielikku jama räägib. Et te mehe austusest ilma ei jääks, tuleb aktiivne olla. Oluline on seejuures, kuidas te kriitikat serveerite. Väited „Su ema ajab mind närvi“ või „ Sa teed alati tema tahtmist“ on etteheitvad ja  üldistavad. Selle asemel olge asjalik ja konkreetne. Rääkige, mida temalt ootate ja mida teie tunnete, kui ämm nii suurt mõjuvõimu omab.

Allikas: oprah.com