USU SEDA, SAA SELLEKS - Mõtle kõik detailideni läbi- millal sa viimati flirtisid- mängi see mõttes läbi nagu film. Säilita enda jaoks see moment kui sätid ennast õhtuks välja minema ja ole valmis seda kasutama.

TÖÖTA OMA KEHAKEELEGA- uuringud on välja toonud, et mehed arvestavad kiiresti välja sinu potentsiaali, märkavad sinu kurve ja seda milline on sinu olek. Hoia pea püsti, õlad taga ja rõhuta oma naiselikke vorme- nii et sinu kehakeel oleks tema jaoks atraktiivne.

LOO HEATUJULINE ÕHKKOND - Sõbralik flirt muudab inimesed ümberringi õnnelikuks. Nad tahavad veel! Ära kunagi mine kohtingule stressis (planeeri ette, pane oma riietus valmis juba eelmisel õhtul). Jaluta sisse enesekindlalt, naerata ja valmistu naermiseks.

SUUNA TÄHELEPANU - kui sa tunned, et oled rääkides närvis, suuna oma tähelepanu hoopis temale. Küsi küsimusi mis muudaks ta tähelepanu keskpunktiks. See viib fookuse sinu pealt ära ja sa tunned ennast rääkides vabamalt ning pole enam nii närvis.

KAVAL PEEGELDAMISTEHNIKA - kindlasti kasuta "peegeldamistehnikaid" mis panevad ta tundma, et sa tõesti kuulad teda (sa peaksidki seda tegelikult ka tegema!). Kui ta ütleb midagi, peegelda kohe see tagasi, öeldes näiteks:"Nii, et sulle tõesti meeldib uus Enya plaat?". See muudab su tema jaoks eriti atraktiivseks.

OLE VALMIS EINESTAMA - Sinu eine ja viis kuidas sa seda sööd võib olla vägagi väljakutsuv. Sinu partner seostab head einet hea seksuaalse einega, nii et ära näkitse toitu nagu lind. Teiseks, süües kasuta sensuaalselt oma huuli, silmi, näppe ja suud. See toidab tema alateadvuslikke ihasid.

HÄÄL ÜTLEB SEDA - uuringud näitavad, et madalamat tooni ja aeglasemat kõnet peetakse flirtivaks ja atraktiivseks. Veendu, et närvid ei muuda sinu häält piiksuvaks!

OLE PILKUPÜÜDEV - uuringud näitavad, et kaks lühikest sekundit otse silma vaatamist on piisavad näitamaks, et oled huvitatud. Ja flirtimine tähendabki huvi väljanäitamist. Hoia silmsidet piisavalt kaua, et anda edasi sõnum, aga mitte liiga kaua, muidu tundud pealetükkiv.

VALMISTU MURDMA- oled olnud flirtiv ja peen, nii et sa ei tundu meeleheitel. Aga mis siis kui ta ei saanud vihjest aru? Vaata talle otse silma, naerata enesekindlalt ja küsi kas ta sooviks kunagi võtta mõned joogid.