Kuhu soovitaksid Eestis nädalavahetuseks minipuhkust veetma minna?

Soovitaksin minna minipuhkust veetma Viljandisse. Selline mõnus väikelinna puhkus on alati kõige mõnusam – saab just eemale sellest linnakärast ning samas ei ole üldse pikk maa Tallinnast kohale sõitmiseks. Viljandis soovitan kindlasti minna lossimägedesse jalutama, samuti järve äärde, kuhu Viljandi rahvas ilusate ilmadega koguneb. Viljandis on minu meelistegevus tennisemängimine, seal on järve ääres väga head tenniseväljakud. Puhkus ja sport käsikäes ja seda kõike sellises armsas väikeses linnas! Samas on seal ka tenniseväljakute kilehall, kuhu saab külma või vihmaga mängima minna.

Kuidas nädalavahetusel ennast välja puhkad?
Kõige paremini puhkan end välja, olles lihtsalt oma kodus või siis sõites oma Pärnu lähistele asuvasse suvilasse männimetsade vahele. Seal käime päris tihti ja see on tõeline puhkus.

Millal veetsid viimati ühe eriti ideaalse nädalavahetuse?
Viimati oligi ideaalne nädalavahetus Horvaatias, kus käisime elukaaslasega autoga ja täitsa kahekesi. Nädalavahetuse veetsime Spliti vanalinnas ringi jalutades, heades restoranides erinevaid mereande süües ning loomulikult rannas päikest võttes. Tõeline puhkus, kust ei puudunud soe vesi ja 32 kraadi sooja. Samal ajal oli Eestis lausvihm. Just selline mõnus puhkus, kus pole ette midagi planeeritud, vaid kõik on väga ettekavatsemata, ongi just kõige ideaalsem. Reisi sisse jäänud nädalavahetus oli küll üks ideaalsemaid, reis ise kestis muidugi kümme päeva ja läbisime selle ajaga umbes 6000 kilommetrit.