„Pulmatordi sisu osas kestsid katsetused pea aasta, kuni juuli lõpus olin kindel, et soovin vaarika mousse torti. Pagarisaate salvestuse ajal aga inspireeris mind kohtunikuna niivõrd ühe finalisti pulmatordi maitse, mis oli mango- mascarpoe tort, et tegin oma pulmatordi ringi ja lisasin sinna veel lisaks vaarika moussele mango- mascarpone kihid. Tulemus oli üllatav,“ ütleb Angeelika.

„Kuna see tort oli tõesti imehea, siis mõtlesin, et miks mitte teha sellest meie püsivalikusse kook ja reklaamidagi seda kui minu pulmatorti, et ka teised saaksid sellest osa.“  Kui kaua Angeelika pulmatort müügil on, pole veel kindel, sest palju sõltub toorainest. „Kuna see kook on kaunistatud värskete vaarikatega, siis pean veel mõtlema ka talvisel ajal saame seda ehk teha külmutatud vaarikatega, kuna mingi hetk tõusevad värskete vaarikate hinnad kosmiliseks.“