Kuhu soovitaksid Eestis nädalavahetuseks minipuhkust veetma minna?
Leian, et minupuhkust peaks alati veetma teises linnas. Üks suurepärane koht, kus veeta puhkus, on ei muu kui Pärnu! Seal on mõnus rand ja meri. Veedan oma aja alati tuttavate juures. Hea seltskond on see, mis aitab puhata ja mõtted mujale saada! Kunagi ei puudu ka sportlik tegevus. Olgu see siis kas või õhtune jalutuskäik promendaadil. Pärnus on väga lahedate radadega discgolf, mida soovitan soojalt. Samuti üks must to go koht on Lime Lounge, kus on imemaitsvad kokteilid ja pakutakse võrratult kauneid ja maitsvaid roogasid.

Kuidas nädalavahetusel ennast välja puhkad?
Minu nädalavahetus algab sellega, et tõusen voodist pärastlõunal. Ma lihtsalt armastan kaua magada! Kindlasti aitab kaasa ka koduspaa! Nii mõnus on iseendaga tegeleda – maskid, kreemid, õlid. Hiljuti avastasin enda jaoks uue hobi – kookide ja kringlite küpsetamise. Seega nädalavahetus on aeg, kus ma saan katsetada uusi asju. Ja mis saaks olla veel parem kui lõpetada õhtu heas seltskonnas, tee ja magusaga. Nädalavahetus on aeg iseendale, mil laadida end positiivse energiaga.

Millal veetsid viimati ühe eriti ideaalse nädalavahetuse?
Ühe ägeda nädalavahetuse veetsin just paar päeva tagasi. Käisin maal oma vanavanematel külas. Seal on alati mõnus olla. Ilm oli üle pika aja soe ja päikeserohke. Ma unustasin end marju, õunu ja porgandeid korjama! Hiljem tegin nendest porgandipirukat ja õuna-iirisekringlit. Peab tõdema, et maal käin ma iga pühapäev!