Üle 50 % küsitlusest osavõtnud mehi väitsid, et ei peagi punast aluspesu seksikaks. Psühholoogid on arvamusel, et punane värv, olles temperamendi ja kire sümboliks, peletab mehi hoopis eemale, kuna annab märku tugevast ja võimuahnest naisest.

18 %-le ei meeldi, kui naine valib roosat värvi aluspesu.
Psühholoogidel on sel puhul mitu eri arvamust. Mõned väidavad hoopis, et virsikukarva või roosa värv köidab tähelepanu ning jätab meestele üldiselt hea mulje. Sellises aluspesus näeb naine piisavalt naiselik ja õrn välja, et kutsuda tugevama sugupoole esindajas välja soovi naise eest hoolitseda ja temaga koos olla.

11 % meestele ei meeldi üldse nahavärvi pesu.
Psühholoogide arvates näeb üsna aseksuaalselt välja sinises pesus naine. See värv annab meestele teada kas naise vähesest seksuaalsest kogemusest või huvipuudusest seksi vastu. Paljud mehed arvavad, et sinist aluspesu kandev naine on voodis tõeline laiskvorst.
Musta aluspesu heaks hääletas tervelt 47 % meestest. Populaarsuselt teisel kohal on valge, kuid seejuures kindlasti lumivalge, puhas toon. On üldiselt teada, et valge sümboliseerib süütust ja kuigi süütus pole meie ajal võib-olla nii väärtuslik nagu varem, otsib iga mees alateadvuslikult endale just selle ainukese ja õige naise, kes kuuluks ainult temale.

Allikas: Askmen

Mis värvi pesu kannad sina?