Georg ja Asta Ots Ülle ja Üloga.

Malken töötas kogu aeg kirjutuslaua taga ja jõudis raamatu peaaegu avaldamiseks valmis...
Vello Malken oskas pea igast asjast teha omaette piduliku sündmuse. Näiteks lasi ta teha Otsa mälestusmedali. Georgi õde Maret toetas teda sel puhul moraalselt. Suguvõsast said Malkenilt medali ainult kolm veresugulast: õde Maret Purde, Asta tütar Ülle ja Ilona tütar Marianne. Perekonna medali said ka filmi peaosatäitjad. "Matvejeva oli tõeliselt õnnelik ja liigutatud, kui Vello pärast esilinastust talle Lillepaviljonis medali üle andis," meenutas Ülle. "Ütles, et te olete nii helded ja lahked. Mina andsin medali Mati Põldrele." Marko Matvere sai medali hiljem kevadel Maret Purde käest seoses muusikalis laulmisega. Filmi lavastaja Simm sai ka medali.
Kui igaühte meist ehib meie iseloom, moodustaksid Georg Ots, tütar Ülle ja ta abikaasa Vello Malken omamoodi nagu mõttelise kolmnurga koos oma sisemise väe, avatuse, vaoshoituse ja üksildusega.
Ülle ja Vello elasid linnast kaugel. Nüüd on ta üksinda maal, aga ütleb, et elu peab edasi minema. "Kuhu mul minna, siin maal on nii ilus valge lumi..." ütleb Ülle talle omasel romantilisel viisil.