Kõik kolm Katrinit, kes pole omavahel just sõbrannad, kuigi üksteise tegemisi teavad, alustasid oma tegevust põneval ajal, üheksakümnendate alguses, mil uued moed ja kombed avanenud raudse eesriide tagant meile voogasid. Aeg andis võimaluse katsetada ja olla mõneski asjas esimene. Praeguseks on nad tunnustatud tegijad.

Soengutest pilateseni
Katrin Kruusma on juuksurina töötanud 25 aastat. Selle aja sisse mahub palju tööd meedia silma all, oma salongi loomine, töö telesaadete juures. Ta on teinud soenguid suurtel moeshowʼdel ja vabariigi esileedile. Katrin on ka väga sportlik: mängib tennist ja on koolitanud endast pilateseõpetaja.
Eesti Naise novembrinumbris räägib Katrin Kruusma loo sellest, kuidas ta jumaldab Vidal Sassooni klassikalisi lõikusi. Kui talle juhtus kord klient, kes sarnanes Vidali modelliga 1965. aastast, hakkas Katrin unistama samasuguse soengu lõikamisest. Kord enne reisile minekut oli klient lõpuks nõus. "Lõikasin ja värvisin, küll tuli ilus!" rõõmustab Katrin. "Reisilt tagasi, rääkis klient loo. Läheb Nizzas üle tee, vastu tuleb vanem härrasmees koerakesega, küsib: "Kas teate, ma olen Vidal Sassoon ja teil on minu juukselõikus peas, väga hästi tehtud." Sain 10 aastat hiljem Sassooniga kokku ja ta ütles, et see pidi olema täpne koopia, muidu poleks ta inimest hakanud tülitama. Vaat see on minu jaoks kõige suurem saavutus!"

Loe Eesti Naise novembrinumbrist, kuidas kolm Katrinit on leidnud elus oma tee, nende ilutõdedest ja headest nõuannetest pidude hooajaks.

Jaga
Kommentaarid