Sa oled  korduvalt esinenud Venemaal, sealhulgas ühel kuulsamatest balletikonkurssidest „Dance Open“ Peterburis, kuid kas oled käinud ka Eestis? See on vaid 300 km Peterburist.
Tulen elus esimest korda Eestisse. Ootan juba põnevusega, milline publik mind ees ootab, aga olen kuulnud vaid positiivset - väike riik ja armas rahvas.

Millised riigid on olnud sinu lemmikud, kus oled esinenud?
Kindlasti Venemaa, Kuuba, Hiina, Saksamaa ja Jaapan. Nendes riikides esinedes tajun hästi seda, kui kõrgelt nad balleti hindavad ja tänu sellele on mul seal alati väga hea esineda.  Esinedes oleneb väga palju publikust.  

Sul on väga palju esinemisi erinevates välisriikides. Kas Sul jääb aega ka pere ja sõprade jaoks?
Mul on iga kuu erinev arv esinemisi. Mõned kuud saan võtta vabamalt. Augustis oli mul igal nädalavahetusel esinemine ja seda veel erinevas riigis. Üldiselt leian alati oma sõprade ja pere jaoks aega. Mul on hea meel, et nad kõik elavad minu lähedal Floridas ega rända nii palju kui mina.

Kuidas saada parimaks?
Ennast ei tasu kunagi parimaks pidada, sest alati on kuskil keegi, kes on natuke parem. Proovin nendelt alati õppida. Tantsus on väga palju erinevaid nüansse, milles saab olla parim. Pidev areng on oluline, ei tohi jääda loorberitele puhkama. Samuti on oluline tunda oma keha ja mitte kunagi alla anda. Kindlasti ei tohi kuulata inimesi, kes sinusse ei usu, sest sinust saab täpselt see, mida sa endale sisendad.

Royal Ballet Gala piletid on müügil SIIN!