Kalüpso on Euroopa ja Aafrika juurtega Lääne-India saarte muusikastiil, mille alged pärinevad orjade suhtlusest, kel oli keelatud omavahel rääkida ja kes seetõttu üksteisega kommunikeerumiseks laulsid. Tegu on rütmilise rahvalaulu ning ka selle rütmiga seltskonnatantsuga. Kontserdil kõlavad sellised Harry Belafonte lauldud lood nagu "Matilda", "Bananaboat song De-O", "Island in the Sun", "Jamaica farewell" ja veel suur hulk tema tuntumaid lugusid.

Üsna pea esitate Harry Belafontele armastatud laule Eesti publikule. Rääkige palun, mis on teie jaoks armastus?
Minu jaoks on tegu austusavalduskontserdiga legendaarse Harry Belafonte auks. Esitame kontserdil kuuma ja energilist Islandi muusikat. Muidugi tulevad esitusele ka mõned romantilised laulud. Saarte romantilised laulud on kavasse lisatud, sest armastus ja romantika ongi suur osa muusikast ning kultuurist, kuid põhimõtteliselt ma soovin siiski tuua Islandi vaimu Eestimaa lavadele.
Armastus on minu jaoks aga tohutu tunne ja energia, mida on vaja, et elada, mõista ning osata jagada tundeid armastatud inimestega.

Kas teie kontsertidel on ka midagi tõeliselt romantilist juhtunud, kätt palutud või armastus avaldatud?
Selliseid asju on juhtunud päris tihti. Kord paluti esitada restoranis magustoidu söömise ajal eritellimusel laulu "If Tomorrow Never Comes". Noormees oli sõrmuse peitnud kaasa magustoidu sisse. Selleks ajaks kui daam tundis sõrmust oma suus, oli härra juba ühel põlvel kätt palumas. See on üks erilisemaid hetki.

Kuidas hoida kuumana pikka suhet ja panna oma kallim aastaid armastatuna tundma?
Väikesed teod ja igapäevased pisiasjad loevad väga palju. Just igapäevaste väikeste tegudega saab oma tundeid kinnitada: helistage talle, kui ta seda ei oota, hoidke tema kätt, kinkige lilli, avage südamedaamile uks ja aidake söögilauas istuma või saatke hoopis ootamatult õhusuudlusi. Armastuses loevad pisiasjad.
Ei pea kinkima teemante, pärleid, autot - kinkida võib ka šokolaadi aga seda siiski kogu hingest.