1. Mana silme ette mõni helge mälestuspilt, näiteks lapsepõlvest. Ingrid meenutab sel puhul suvesid Pääsküla mändide all vanavanemate majas - helge päikseline rõõmus hoitud tunne. Vabadus!

2. Kui sisetunne midagi ütleb ja siis mõistus sekkub ning asjad ümber otsustab, selgub enamasti, et esimene taju oli õige. Usalda seda!

3. Tasakaal vaimse, füüsilise ja puhkuse vahel on ju üks terve olemise aluseid. Hingamisharjutused, mediteerimine ja jooga on abiks igapäevase tasakaalu hoidmisel.

4. Kui töine päevaelu on tihedalt täis suhtlemist ja organiseerimist, pidev eri detailide võrgustike punumine, siis tuleb vabal ajal leida rahu ja omaette olemise aega.

5. Kallista puid! Loodus on hingestatud ja selles on oma jõud, elusus, stiihiate väed. Ka peenenergeetilised väed, hing, teadvus. Inimene on looduse osa!

6. Õpi teiste kogemustest! Ingrid näiteks noppis kokku kuue aasta jooksul saadetes käinud külaliste isiklikud õnne valemid ning põimis need inspiratsiooniraamatusse “Hallo, Kosmos! Palju õnne”, kust võib leida üle kahesaja hea soovituse õnnelik olemiseks.

“Kuue aasta materjali läbi töötades tõdesin, et õnneks vajalikud tegurid on meil kõigil üsna ühesugused: pole vahet, kas oled vaimulik või ufoloog, arst või nõid, teadlane või esoteerik, astrofüüsik või metafüüsik - õnne otsime me kõik ning ka leiame üsna samadel viisidel.Kui nende ühe kahesaja isikupärase inimese mõttekäigud ja tõdemused tuumale taandada, võiks välja raalida õnne valemi, mille komponendid oleks teadlik otsus olla õnnelik, kohalolu ja teadlikkus, sulle tõeliselt meeldivate asjade tegemine, teiste aitamine, loodusega ühenduses olemine, (meele)rahu, tänulikkus ja armastus,” pakub Ingrid Peek välja tegurid, mis figureerivad saate “Hallo, Kosmos!” külalisteassortii õnneõpikus.

Loe Ingridist pikemalt juba Eesti Naise juulinumbrist.