1.  Auto
Kui sa just ei sõida Hummeriga, on autos väga vähe manööverdamisruumi ning autosalong läheb seksides lämbeks.

2. Lennuki tualett
Inimesed räägivad Ühe Miili klubist nagu mõnest suurest saavutusest, mida nad kannavad kui aumärki. Lennuki WC on seksimiseks sama kehv nagu auto, ainult et seal on veel vähem ruumi ja kaasreisijad ei pea olema just imevõimetega, et aru saada, mida sa seal nii kaua teed. Pelgalt mõte, et lennuki tualettides pole korralikku äravoolu ja nad on tihti räpased, ajab iiveldama!

3. Videokaamera ees
On olemas põhjus selleks, miks porno- ja filminäitlejad saavad oma töö eest palka. Nende töö on seks vaatajatele ilusaks muuta. Kui sa arvad, et näed vahekorra ajal seksikas ja ilus välja nagu filmis, ilmselt eksid. Kas tahad tõesti end seksides näha? Teiseks on alati oht, et videod imbuvad kuskilt silmapaaride ette, mis neid näha ei tohiks.

4. Pestes
Dušikabiinid on tavaliselt väikesed ja nii on seal sobilikke poose leida pea võimatu. Pealegi on seal kohutavalt libe ja nii võib vallatlemine kabiinis muutuda üsna eluohtlikuks. Võib ka juhtuda, et mees ei jõua sind sobilikku asendisse tõsta. Ja siis veel lubrikandi probleem. Kujuta ette, et haarad šampooni asemel libesti pudeli!? Halva soengu päev on garanteeritud!

5. Heinte sees
Hein ei ole mitte ainult uskumatult sügelema ajav, vaid ka põrgulikult terav. Heinas püherdamine on umbes sama ebamugav kui klaasikildudel kõndimine. Kas sind ei heiduta idee, et seksid kuhja heina peal, kus rotid, hiired, nahkhiired, tuvid ja öökull on tõenäoliselt oma häda teinud?

6. Rannas
Kas tuleb tuttav ette olukord, kui sa lähed randa, võtad suure teki kaasa ja laotad selle hoolikalt, et liiv ei saaks tekile tulla, aga sekund hiljem on kogu tekk ikkagi liivaga kaetud?
Seksides võib liiv minna kõikidesse ebasobivatesse kehaõõnsustesse võimalik ja see pole sugugi mõnus.