Täiuslik abielu pole mitte see, kui täiuslik paar saab kokku. Täiuslik abielu on, kui ebatäiuslik paar õpib nautima teineteise erinevusi.“ David Meurer

Siin on 5 viga, mida värskelt abiellunud paar peaks vältima oma esimesel pulmaööl, et alustada oma elu kooskõlas:

1.  Ära eelda seksi

Enamikele naistele tähendab pulmapäev maratoni kulminatsiooni, millele järgneb kurnav väsimus, ka emotsionaalselt. Ilmselt olete mõlemad liiga väsinud maagiliseks armuööks. On täiesti okei ka lihtsalt kallistada ja pugeda teineteise kaissu.

2.  Unusta oma keha

Sinu füüsiline vorm on pulmapeol täiesti teisejärguline. Võib-olla sa tahad mahtuda mõnda pruutkleiti või näha eriliselt hea välja oma peigmehe jaoks, kuid parim nõuanne siiski on oma kaaluprobleem unustada. Sundmõtted kaalulangetusest tekitavad mõttetut ärevust ning võivad rikkuda sinu elu tähtsaima päeva.

3.  Ole valmistunud

On miljon asja, mis kõik võivad pulmapäeval valesti minna: sa võid saada mõne allergia, metsiku pea- või kõhuvalu vms. Pane pulmaõhtuks kokku väike apteegipakike ning anna see mõne lähedase sugulase kätte hoiule.

4.  Väldi negatiivset tagasisidet

On teaduslikult tõestatud, et positiivsed mõtted, sõnad ja teod võivad aidata luua sul oma partneriga tugevamat sidet. Suhtle temaga nii, nagu ta ei saaks pulmapäeval midagi valesti teha. Psühholoog Marcel Zentner võrdles 470 paari ning leidis, et ainuke isikuomadus, mis eristas pikaaegseid paare lahkuminejatest, oli võime omada positiivseid illusioone. Nii et mõtle positiivselt ning ütle inimestele ainult häid asju.

5.  Loo mälestusi

Suured pidustused, emotsionaalsed kõrghetked, liblikad kõhus, liiga palju veini võivad meelest viia, et see päev on ainult teile kahele.

Ehkki nii fotograaf kui külalised pildistavad iga teie sammu, jäävad videod ja pildid sahtlipõhja ootama mõnd hetke tulevikust, mil need taas välja võetakse. Looge omale ise mälestused, mida sellest hetkest oma peas meelde tuletada, mis tõenäoliselt on teile toeks elu raskematel hetkedel.

Mõned ideed:

-  Istutage oma pulmapäeval puu. See saab teie mälestuste oaasiks.

-  Kirjutage oma salasõnum paberitükile ning pange paberitükid pudelisse. Avage pudel 10 aastat hiljem ning lugege teineteise sõnumeid.

Allikas: Huffington Post