Meestele on tähtis tunda end võitjana, nii nagu naised soovivad olla armastatud. Mida kauem tuleb mehel naise armastuse eest võidelda, seda enam nad hiljem naist hindavad.

Petmine
Ehkki naistele on väga raske saada endast võitu ja andestada kallimale petmist ja muid tõsiseid vigu, kuid meestele on see kordades raskem. Meeste puhul on petmise andeksandmine ebareaalne, sest mehe mõistes naine mitte üksnes ei reetnud teda, vaid ka näitas, et temast on keegi parem. Naine mitte ei rikkunud usaldust, vaid annab petmisega löögi ka mehe enesehinnangule - seepärast ongi meestel kergem naisest lahku minna kui suhet jätkata.

Ei saa öelda, et naised end vähem armastaksid, aga meestepoolse petmise õigustamiseks on meil palju põhjendusi:"Ta oli purjus, see oli lihtsalt seks, ta armastab ainult mind, mehed ei saa olla kaua ilma seksita ja mind ei olnud, ise olen süüdi - pole enda eest piisavalt hoolitsenud, sest olen 5 kilo juurde võtnud."

Mehed ei otsi petmise puhul õigustusi, nad võtavad seda kui fakti: naine pettis, tähendab, et leidis kellegi parema.

Eks oli parem?
Kui tahad mehega suhteid hoida, siis ei tohi kunagi talle öelda, et sinu eks oli milleski parem kui tema. Kuuldes seda, võib ta jätta mulje, et teda see ei häiri, kuid võite kindlad olla - ta ei unusta seda kunagi.

Ema kritiseerimine
Ei tohi kritiseerida mehele tema ema. Ta teab suurepäraselt tema puudusi, aga ta on tema ema ja ta ei luba kellelgi teda solvata.

Unistuste üle naermine
Ära tee nalja tema unistuste üle, sest vastasel korral ei usalda ta sulle enam oma fantaasiaid ja soove.

Raha teenimine
Ei maksa teha etteheiteid, et mees teenib vähe - see on valus teema. Näägutamine antud situatsiooni ei muuda.