Siin on 5 asja, mida iseseisev naine tahab, et sa temast teaksid:

1.  Ma olen edukas, kui tunnen end vabalt

Kõige tähtsam on, et sa aktsepteeriksid mind sellisena, nagu ma olen. Mul on suurem vajadus vabaduse tunnetamise järgi, kui naistel tavaliselt. See ei tähenda, et ma armastaksin sind vähem, ehkki ma vajan aega ka sinust eraldi olemiseks. Pean maailma vahel avastama ka üksi või koos sõbrannadega.

2.  Ma olen sulle lähemal, kui jätad mulle ruumi

Ma vajan elamiseks ja tegutsemiseks parajalt ruumi. Kui jätad seda mulle piisavalt, siis see lähendab mind sinule, mitte ei vii kaugemale- Olen väga tänulik, kui austad mu iseseisvust ning sa näed mu tänu mitmel erineval moel. Mul on hea enesetunnetus ning ma ootan, et sa usud minu võimekusse ning toetad mind. Siis ma tean, et sa päriselt armastad mind.

3.  Mulle meeldib vastutada oma asjade eest

Mulle meeldib ise ajada oma asju ja vastutada oma elu eest. See on mu isiklik valik ja iseloomuomadus, mille üle ma olen uhke. Minu jaoks on lihtne minna üksi jalutama, lõunale või kinno. Ma olen edukas rahaasjus ning ka suhetes, kuna ma sõltun ainult iseendast. Minu jaoks on tähtis, et ma teenin ise raha ning tulen hästi toime. Sageli kipun ma tegema rohkem sinu jaoks kui sina minu jaoks.

4.  Ma olen emotsionaalselt stabiilne

Naised, kes elavad oma elu nii, nagu nad tahavad, on emotsionaalselt stabiilsed. Ma ei muretse väikeste asjade pärasr ja ei lase neil rikkuda minu enesekindlust. Ma tean, kes ma olen ja ma olen sellega rahul. Tänu minu otsekohesusele ja siirusele on minuga lihtne olla. Kui ma eksin, ei süüdista ma selles teisi. Olen vastutav omaenda elu eest ning aktsepteerin seda, mida elu mu ette toob.

5.  Ma austan sinu isiklikku ruumi

Iseseisva naisena, austan ma sinu isiklikku ruumi väga. Saad minult kogu vabaduse, mida vajad ning toetuse oma ettevõtmisteks, kuna tean, kui palju selline toetus tähendab mulle endale. Ma usun sinu tugevustesse ning sinu võimekusse asjadega toime tulla.

Ehkki iseseisev naine hindab väga oma iseseisvust, vajab ta vähemasti sama palju toetust ja armastust nagu iga teine naine. Iseseisev naine armastab sügavalt, kirglikult, ei mängi mänge ning on ehe ja siiras, soovides oma armastatule parimat. Iseseisev naine ei kuluta sinu energiat ega kasuta sind ära. Kui su kaaslane on iseseisev naine, siis on ta seda sellepärast, et ta ise seda tahab, mitte et tal oleks seda ilmtingimata vaja.

 Allikas: Lifehack.org