Trenni tegemine
Paljudele kuttidele on naised trenni ajal või vahetult pärast trenni eriti atraktiivsed. Sport ergutab vereringet ja paneb näo õhetama, lisaks näeb higine keha eriti seksikas välja. Ka näitab see, kui naisterahvas trenni teeb, et ta hoolitseb oma välimuse eest  ja valmis vaeva nägema, et jätkuvalt kaunis ning seksikas välja näha.


Kellegi eest väljaastumine
Meeste arvates on selline teguviis seksikas. Isegi, kui kaitsed kellegi võõra au, läheb see ikkagi arvesse. Naine, kes astub kellegi eest välja, mõjub meestele tugeva ja heasüdamliku persoonina.


Kalorite mittelugemine
Kui julged mehe ees normaalselt süüa, näitad, et tunned end oma nahas hästi ega ole ebakindel oma väljanägemise suhtes. See on just see, mida mehed naises otsivad. Kellelegi ei meeldi pidevalt kaloreid lugevad naised.


Võõrkeeles rääkimine
See on ehk kõige üllatavam tegevus, kuid paljudel meestel käib läbi erutusevärin kui ilma kokutamata (mis siis et aktsendiga) võõrkeelt räägid. See näitab, et oled julge, iseseisev ja pealehakkaja.


Magamine
Armunud mehed on tunnistanud, et neile meeldib vaadata oma magavat kallimat. Miks? Keegi ei tea.


Naeratamine
Naeratus on kõigi naiste salarelv, kui seda ainult piisavalt tihti kasutada. Siiras ja kaunis naeratus on just see, mis paneb mehe südame kiiremini põksuma. Oskus naeratada ka mõnes piinlikus olukorras, tõstab su šansse mehele ihaldusväärne olla.


Söögi valmistamine
Öeldakse, et armastus käib kõhu kaudu. Isegi, kui sinus ei peitu meisterkokka, võid oma kallimale midagi lihtsat küpsetada. Püüdlus ja vaev armsamale rõõmu teha muudab su tema silmis veel ligitõmbavamaks.


Sundimatu käitumine
Meestele meeldivad naised, kes haaravad härjal sarvist ega muuda kümme korda õhtu jooksul meelt.


Eesmärkide poole püüdlemine
Naine, kes teab, mida elult tahab ja püüdleb oma unistuste ja eesmärkide poole, mõjub enesekindlalt ja seksikalt.

Abivalmidus
Hädasolijale abistava käe ulatamine, oma nõu ja jõu pakkumine rõhutab su sisemist ilu. Kui naine ohverdab veidi oma ajast, et kedagi aidata, muudab see ta mehe silmis palju ligitõmbavamaks.