SÕNN
Sa pole eksimatu, seega kui sul on vähegi enesekriitikat, näed minevikus asju, mida oleks võinud teisiti ja paremini teha. Merkuuri ja Uraani sekstiil annab võimaluse uuteks algatusteks.

KAKSIKUD
Sul tuleb olla tähelepanelik ja tabada ära õige hetk, mil on tarvis tegutseda ja otsuseid teha. Pead toetuma pigem oma kogemustele ja vaistule kui teiste nõuannetele.

VÄHK
Olud on muutlikud. Hea on see, et ootamatult võib tekkida suurepäraseid võimalusi, ent pole lihtne leida õiget viisi nende ärakasutamiseks.

LÕVI
Küllap tunned end vägagi reipana. Sul on palju energiat ja tegutsemistahet, kaaslaste kohatine passiivsus ja aeglus mõjub sulle häirivalt – sa ei malda pikalt planeerida, tahad tegutseda nüüd ja kohe.

NEITSI
Mistahes raskustega kokku puutudes kipud kasutama lihtsat nippi – põgenemist unistuste maailma. Fantaasia annab sulle tiivad ja loominguline tegevus edeneb hästi.

KAALUD
Tutvused vastassooga tekivad ootamatult, võid kedagi väga võluvat kohata absoluutselt ebaromantilises paigas mingite tüütute või suisa ebameeldivate asjaajamiste käigus.

SKORPION

Et edu saavutada, tuleb tööd teha. See ei tähenda pöörast rahmimist ja poole ööni arvuti taga istumist, vaid rahulikku planeerimist ja mõõdukas tempos tegutsemist.

AMBUR
Äriasjus oled kiire ja leidlik. Märkad võimalusi, mis sulle avanevad, ja oskad need kiirelt ja nutikalt ära kasutada. Keerukam on aga suhtlus teiste inimestega, sealhulgas äripartneritega.

KALJUKITS
Tundub, et rahulikum periood hakkab sinu jaoks selja taha jääma ja tööl kisub taas kiireks. Hästi tähtis on hea läbisaamine nendega, kellega sul koostööd teha tuleb.

VEEVALAJA
Tuleb olla ettevaatlik ja iga sammu hoolega kaaluda. Eriti tähelepanelik ole tehes otsuseid, mis puudutavad rahalisi väljaminekuid. Nõuandjatesse suhtu ettevaatusega – kõik inimesed ei soovi paraku head.

KALAD
Sinu unistused on ilusad ja värvikirevad, paraku aga pole kõik neist teostatavad. Sinu elav fantaasia annab suurepärased eeldused loominguliseks tegevuseks.