Riina ja Taivo esimene kohting ei sujunud aga üldse. Mees oli ebakindel, niheles pidevalt ning otsis vabandusi, et veeta aega nutitelefonis. Ta ei suutnud naisega vestlust üleval hoida. Riinat ehmatas see olukord ning ta otsis hoolikalt ettevaatlikke ja n-ö õigeid sõnu, sest internetis tundus mees enesekindel suhtleja. Kuid väljanägemiselt oli Taivo äraütlemata kena. Riina tundis suhtlustõrgetest hoolimata, et armus esimesest silmapilgust. Peagi otsis Taivo kummalise ettekäände ning lahkus kiirustades kohtingult, jättes Riina restorani üksinda istuma.
Naine lonkis tujutult koju, otsis lohutust alkoholist ning valas palju pisaraid. Tema peas ringles vaid küsimus, miks ta ometi ei meeldinud Taivole. Kõik oli ju nii hästi alanud. See oli ilus õhtu! Neil oli ju nii suur ja sügav side! Ebaõnnestunud kohtingust hoolimata tundis naine, et on armunud. Taivo on nii õige tema jaoks, just see mees!
Riina suureks üllatuseks Taivo vabandas järgmisel päeval oma ebaselge käitumise pärast ning tegi ettepaneku uuesti kohtuda. Ta küsis, kas võib naisele ehk kohe külla tulla, et selgitada oma käitumise tagamaid. Miski tundus mehe hinge kriipivat. Riina nõustus ning jäi Taivot pikisilmi ootama. Ta ei pidanud kaua ootama.
Kui Taivo Riina juurde saabus, hakkas ta naist ennastunustavalt suudlema ning ta riideid seljast rebima. Riina ei suutnud ihale vastu panna ning läks kaasa. Pärast kirglikku seksi ei rääkinud mees aga sõnakestki eelmise õhtu kohta ega püüdnud oma kiiret lahkumist selgitada. Ta pareeris kõik Riina katsed juttu sellele teemale veeretada. Ning tegelikult Riina ei tahtnudki väga peale käia, sest ta oli nii õnnelik! Varsti vabandas mees, et peab lahkuma, sest linna peal olevat vaja äriasju ajada. Riina saatis ta naerusui minema, südames leek lõõmamas.

Rõõmus meel ei jäänud Riinat kauaks saatma, sest Taivo kadus. Ta ei reageerinud enam ühelegi Riina kõnele, sõnumile ega kirjale. Riina muutus ärevaks ja meeleheitlikuks. Tema hinge kriipis hirm, et Taivo kasutas teda vaid ära.
Pärast tundide viisi internetis surfamist ja erinevaid foorumeid lugedes leidis nõutu ja vaevatud Riina kaardimoori kontakti, kes lubas armueluga rappa jooksnud inimesi aidata. Peagi läks Riina esimesele seansile nõia juurde. Ühest seansist sai ühtäkki mitukümmend ning Riina veetis tunde kaardimooriga kaarte pannes, loitsides ning erinevaid maagilise tähendusega lauseid korrates.
Ka neli ja kuus kuud hiljem polnud Taivost midagi kuulda. Riina oli endiselt murtud südamega ning kahetses nüüd hiigelsummasid, mis ta oli kaardimoori peale kulutanud.
Aastaga Riina hingehaavad peaaegu paranesid ning ta leidis endale uue kaaslase. Harri oli igati soliidne härra, kes inimesena vastas Riina ootustele. Nende suhe arenes ladusalt ning Riina võis taas end tunda kindlamal pinnal ja peaaegu õnnelikuna.
Ühel päeval otsis Taivo Riina üles. Ta palus nuttes Riinalt andestust, et oli ära kadunud, siis probleemidesse sattunud ja siis ei julgenud enam ühendust võtta, sest piinlik oli. Lõpuks sai tõmme Riina vastu aga temast võitu ja ta otsis naise üles. Taivo nuttis ja tahtis muudkui põlvitada. Riina mõistis, et mees on täiesti endast väljas. Taivo suudles Riina käsi, embas naist ning Riina tundis taas, kuidas kõik tagasi tuleb ja tema tunded sügavalt esile kerkivad. Pärast pikka ja liigutavat vestlust veetsid nad koos imelise öö. Pärast tunnete avaldamist, lubaduste sõlmimist ja kirglikku ööd mees kadus aga jälle pikaks ajaks. Riina suhtlemine Harriga lõppes, sest ta ei suutnud valetada. Ta ootas Taivot tagasi.
Iga kord, kui Riina oli igatsemisest loobunud ja mingi rahu leidnud, ilmus välja Taivo, kes Riina tunded segamini ja kogu elu segamini keeras. Praeguseks on nende tutvumisest möödunud seitse aastat. Kümneid kordi on Riina ja Taivo öö teineteise embuses on veetnud ning sama palju kordi on Riina süda on kildudeks purunenud ning taas kokku lapitud. Emaks pole ta saanud, sest Taivost ei ole ju lapsele isa.
Riina on palju mõtisklenud, et võib-olla otsis Taivo algul vaid üheöösuhet, ja sinna see oleks võinud jääda, kuid mõlemat tõmbas erineval moel ka edaspidi teineteise poole. Samas ei vaevanud Riina end mõtetega, kas ja kui palju on Taivol vahepeal naisi olnud.

Aga Riina mõtles, et ta pani nõida külastades mõlemale needuse peale. Ehk kui Riina poleks neid loitse teinud, saaks ta lõpuks õnnelikku elu nautida. Et vahest on see karma, mis teda nii rängalt karistab.